Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Dva prvé útoky? Ryan si po návrate zahrá s Ducheneom

Útočník Bobby Ryan je pripravený vrátiť sa po zlomenine prsta do zostavy Ottawy a zahrá si už vo štvrtkovom zápase proti Pittsburghu. Podľa všetkého to bude po boku novej akvizície kanadského tímu.

Ryan nehral od 21. októbra a Duchene bude hrať svoj prvý domáci zápas v drese Senators. Kým prvý menovaný v tejto sezóne hrával s Derickom Brassardom a Markom Stoneom, na stredajšom tréningu korčuľoval po boku Duchenea a Ryana Dzingela.

„Práve teraz musím skúšať nové veci, pretože je tu Duchene nový. Bobby sa vracia, a tak to je jedna vec, ktorú som ešte nevyskúšal,“ poznamenal tréner Guy Boucher pre tímový web. „Ak by im to spolu fungovalo, môžeme skončiť s dvoma prvými útokmi.“

Tridsaťročný Ryan, ktorý v prvých ôsmich zápasoch sezóny zaznamenal šesť asistencií, pozná o štyri roky mladšieho Duchenea z čias, keď ako tínedžer korčuľoval v tréningovom kempe Ducheneovho uja v Anaheime. Neskôr proti sebe hrali často aj v NHL, keďže Ducks a Avalanche sa stretávali pomerne často.

„Hrali sme proti sebe často na západe, takže som ho videl rásť a zažil som proti nemu niekoľko náročných večerov. Robí všetko dobre, dobre vníma ľad, dokáže strieľať góly, chodí do ťažkých oblastí, je to jednoducho v tejto lige elitný útočník,“ povedal Ryan.

Duchene vrátil kompliment a povedal: „Je taký šikovný, ako si spomínam. Je to hráč, o ktorého štýle hry mi hovorilo veľa spoluhráčov a len ho chválili, takže som vzrušený, že si s ním zahrám.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies