Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Niemi napodobnil Rutherforda, Burka a ďalších dvoch brankárov

Táto sezóna je pre Anttiho Niemiho ťažká. Dva tímy ho už nechceli a v treťom nemá istú budúcnostť. Plusom je, že aspoň svoje meno dostal do histórie. Aktuálne náhradník Montrealu sa stal len piatym brankárom, ktorý v jednej sezóne nastúpil za tri tímy.

Niemi začal ročník ako náhradník v Pittsburghu, ktorý ho zapísal na waiver listnu a následne skončil na Floride. Tam po návrate Robrta Luonga zo zranenia tiež skončil a z waiver listiny si ho stiahol tentokrát Montreal. Tomu pre zranenie chýbajú Carey Price a Al Montoya.

Skúsený Fín sa do brány Canadiens prvýkrát postavil v tretej tretine sobotného zápasu proti Torontu po tom, čo po piatom inkasovanom góle nahradil Charlieho Lindgrena. Zo štyroch striel kapituloval raz, aby si úspešnosť zákrokov jemne zhoršil na 82,0 %. Priemer inkasovaných gólov na zápas si jemne zlepšil na 6,67.

V minulosti odchytali zápasy za tri tímy v jednej sezóne len títo štyria brankári: Jim Rutherford (Detroit, Toronto, Los Angeles v sezóne 1980/81), Greg Millen (St. Louis, Quebec, Chicago v sezóne 1989/90), Kirk McLean (Vancouver, Carolina, Florida v sezóne 1997/98) a Sean Burke (Carolina, Vancouver, Philadelphia v sezóne 1997/98).




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies