Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Poznáme hviezdy uplynulého týždňa NHL! + video

Národná hokejová liga (NHL) v pondelok, ako zvyčajne, vyhlásila mená troch najlepších hráčov uplynulého týždňa. Stali sa nimi Teuvo Teräväinen, Frederik Andersen a Nathan MacKinnon.

1. HVIEZDA – TEUVO TERÄVÄINEN (CAROLINA HURRICANES)

Fínsky ľavý krídelník ovládol ligu s piatimi gólmi a 10 bodmi v štyroch zápasoch. Pri výhre nad Dallsom (5:1) zaznamenal svoj prvý hetrik v kariére, ku ktorému pridal asistenciu. Bol to jeho druhý štvorbodový zápis v NHL. Dva góly a asistenciu si pripísal v dueli s NY Islanders (4:2). Vo zvyšných dvoch súbojoch nazbieral dve, resp. jednu prihrávku. Dvadsaťtriročný rodák z Helsínk má v tejto sezóne priemer bodu na zápas. S 19 bodmi (8+11) v 19 dueloch je lídrom tímu.

2. HVIEZDA – FREDERIK ANDERSEN (TORONTO MAPLE LEAFS)

Článok pokračuje pod reklamou

O päť rokov starší dánsky brankár má za sebou perfektný týždeň. Vychytal dve čisté kontá, pri ktorých spolu zastavil 75 striel. Pri futbalovej výhre nad New Jersey (1:0 PP) si vytvoril osobné maximum so 42 zákrokmi, zvyšných 33 predviedol v dueli s Montrealom (6:0). Dve nuly po sebe zaznamenal druhýkrát v kariére. S 12 výhrami v 18 zápasoch sezóny mu patrí druhé miesto v lige, s tromi shutoutmi je na delenej prvej pozícii. Jeho úspešnosť zákrokov je 91,4 % a v priemere inkasoval 2,88 gólu na zápas.

3. HVIEZDA – NATHAN MACKINNON (COLORADO AVALANCHE)

Dvadsaťdvaročný kanadský center strelil dva góly a pridal päť asistencií v troch dueloch. Najskôr si vytvoril nový osobný rekord so štyrmi prihrávkami pri výhre nad Washingtonom (6:2), potom nebodoval pri prehre s Nashville (2:5). Na záver však strelil víťazný gól v predĺžení a asistoval v súboji s Detroitom (4:3 PP). Rodák z Halifaxu vedie tím s 22 bodmi (7+15) v 19 zápasoch sezóny. V ostatných deviatich nazbieral 17 z nich (6+11).



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies