Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Flyers nevedia zastaviť prehry, fanúšikovia si pýtajú hlavu trénera

Už ich je deväť a už len jedna chýba k vyrovnaniu minuloročnej opačnej série. Tím Philadelphia Flyers v poslednom čase zbiera jednu prehru za druhou. Fanúšikovia pritom začínajú strácať trpezlivosť.

Flyers si deviatu prehru po sebe pripísali v utorok, keď podľahli San Jose 1:3. V minulej sezóne zažili desaťzápasovú sériu výhier, ktorá bola v tom čase najdlhšou za takmer desať rokov. Nikto nechce, aby sa zopakovala aj opačne, ale už k tomu chýba len kúsok.

Fanúšikovia Philadelphie majú vyššie očakávania a skutočnosť, že ich tím vyhral len tri zápasy z posledných 17, ich vôbec neteší. V utorok to dávali jasne najavo, keď často bučali.

„Z času na čas na nás zabučia, ale keď na vás bučia celý zápas, tak je to dosť zahanbujúce,“ priznal Wayne Simmonds pre CP.

Článok pokračuje pod reklamou

Okrem toho si fanúšikovia pýtali aj hlavu Davea Hakstola skandovaním „Vyhoďte Hakstola“.

„Môžu skandovať, čo len chcú. My sme v tom spolu. Všetci sme tu na jednej lodi. Nie je to len jeho vina, je to vina nás všetkých,“ bránil si svojho trénera Claude Giroux.

Hráči na poslednú prehru zareagovali pozápasovým stretnutím za zatvorenými dverami v šatni. Generálny manažér Ron Hextall potom uisťoval, že tím je stále play-off tímom, séria je neakceptovateľná, no Hakstola podržal. Ten tvrdil, že tím nehrá tak zle ako ukazujú výsledky.

„Ak by sme hrali biedne, bol by som prvý, kto by to povedal. My však biedne nehráme. Pozrime sa objektívne na náš tím. Nemôžeme povedať, že hrá slabo. Strieľame sa občas do vlastnej nohy? Áno. Robíme kritické chyby v kritických momentoch,“ poznamenal kormidelník.

Najbližšie sa „Letci“ pokúsia zastaviť mizériu v sobotu, keď privítajú Boston.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies