Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Sumáre

Gáborík sa tešil z výhry nad Pánikom, Ottawa utrpela ďalšiu prehru

V jednom zo štyroch nedeľných zápasov malo zastúpenie aj Slovensko. Ani jeden z dua útočníkov však nebodoval. V nedeľu sa z výhier tešili L.A., Winnipeg, Vegas a Dallas.

Gáborík sa tešil z výhry nad Pánikom, ani jeden z nich nebodoval

Slovensko malo v nedeľu zastúpenie len v zápase hranom v United Center. Z výhry 3:1 sa tešilo Los Angeles, v drese ktorého nastúpil Marián Gáborík. Za domáce Chicago hral Richard Pánik. Ani jeden z dua nebodoval. Diváci čakali na góly do tretej tretiny. Kľúčový strelil Christian Folin v 50. minúte. „Zatvoril som oči, vystrelil a dúfal v to najlepšie,“ poznamenal. Následne Dustin Brown skóroval do prázdnej brány predtým, ako Jonathan Toews strelil v 59. minúte kontaktný gól. Po ňom ešte trafil prázdnu bránu Anže Kopitar. Jonathan Quick pomohol k piatemu triumfu v sérii 24 zákrokmi, Anton Forsberg sa s 21 zákrokmi tiež zaradil medzi hviezdy zápasu. Jeden z jeho kľúčových zákrokov prišiel v úvode tretej tretiny, keď eliminoval únik Gáboríka. Ten odohral 13 minút s dvoma strelami a dvoma trestnými minútami za hákovanie. Pánik absolvoval 12 minút a urobil jeden bodyček. Jeho Chicago prehralo štvrtý zápas po sebe.

Forsberg vychytal Gáboríka:

Hviezdy duelu: 1. J. Quick (LAK), 2. C. Folin (LAK), 3. A. Forsberg (CHI)

Článok pokračuje pod reklamou

Wheeler zavelil k výhre Jets, Hellebuyck vynuloval Senators

Kapitán Blake Wheeler zaznamenal gól a tri asistencie, brankár Connor Hellebuyck vychytal svoje prvé čisté konto v sezóne a Winnipeg porazil Ottawu hladko 5:0. „Akoby zo mňa opadlo veľké bremeno. Toto čisté konto je však viac tímovou zásluhou. Keď chlapci hrajú takto dobre, uľahčujú mi robotu,“ poznamenal Hellebuyck, ktorý sa prezentoval 21 zákrokmi. Nevydarený zápas to bol pre Mikea Condona, ktorého z 22 striel prekonali aj Mark Scheifele, Mathieu Perreault, Patrik Laine a Tyler Myers. V 27. minúte ho nahradil Craig Anderson, ktorý mal tiež veľa roboty, no kryl všetkých 27 striel. Kým Jets vyhrali doma šiesty zápas po sebe a v posledných siedmich zápasoch majú bilanciu 5-1-1, Senators prehrali ôsmy zápas z posledných deviatich. „Takto zahanbene som sa v NHL ešte necítil. Chýbala nám sebadôvera, chýbala nám snaha,“ poznamenal Mark Stone. Erik Karlsson nebodoval v deviatom zápase po sebe a jeden z fanúšikov Ottawy od frustrácie odhodil na ľad svoj dres.

Hviezdy duelu: 1. B. Wheeler, 2. M. Perreault, 3. D. Byfuglien (všetci WPG)

Smith rozhodol v predĺžení o výhre Vegas nad Arizonou

Jakob Chychrun pri sezónnom debute skóroval, ale nakoniec sa z víťazstva netešil. Vegas sa totiž v „púštnom derby“ dokázalo spamätať z dvoch strát vedenia a Reilly Smith v predposlednej minúte predĺženia rozhodol o výhre 3:2 nad Arizonou. Alex Tuch a Jonathan Marchessault, ktorý v prečíslení prihrával na víťazný gól, posielali Golden Knights dvakrát do vedenia. Chychrun ich pripravil o prvé, Derek Stepan o druhé. Malcolm Subban inak prispel k ukončeniu trojzápasovej série prehier 31 zákrokmi. Scott Wedgewood mal viac práce a duel opustil s 42 zásahmi. Coyotes prehrali štvrtý zápas z ostatných piatich. S Vegas prehrali tri zápasy zo štyroch.

Smithov víťazný gól:

Hviezdy duelu: 1. R. Smith (VGK), 2. A. Tuch (VGK), 3. S. Wedgewood (ARI)

Seguin skóroval dvakrát, Stars porazili Avalanche

Tyler Seguin naštartoval Dallas dvoma gólmi v prvej tretine, Brett Ritchie sa tiež presadil dvakrát a texaský tím uspel na ľade Colorada 7:2. K piatej výhre po sebe viedli aj góly Jasona Spezzu, Grega Pateryna a Devina Shorea, ktorý dal bodku za stretnutím gólom do prázdnej brány. Kari Lehtonen sa prezentoval 25 zákrokmi a recept na neho našli iba Mikko Rantanen a Blake Comeau. Jonathan Bernier striedal po tom, čo inkasoval štyri góly z deviatich striel. Semion Varlamov následne zastavil 16 z 18 striel. Avalanche však prehrali prvýkrát v sezóne dva domáce zápasy po sebe.

Seguin ukradol puk a otvoril skóre:

Hviezdy duelu: 1. T. Seguin, 2. B. Ritchie, 3. J. Klingberg (všetci DAL)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
R. Pánik (CHI) 11:57 0 0 0 0 0 0 1
M. Gáborík (LAK) 12:52 0 0 0 0 2 2 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies