Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Edmonton hľadá brankára. Sú v hre aj dvaja Česi?

Tím Edmonton Oilers prišiel pre zranenie o brankára Cama Talbota a nie je tajomstvom, že jeho náhradník Laurent Brossoit do bránkoviska veľkú istotu neprináša. Aj preto by sa Peter Chiarelli mohol opäť pustiť do práce.

Podľa Jima Mathesona by sa generálny manažér Oilers mohol pokúsiť získať skúseného náhradného brankára, no veľa ich dostupných nie je. Edmontonský novinár vymenoval ako príklad Eddieho Läcka a Andrewa Hammonda.

Frank Seravalli z TSN informuje, že Chiarreli sa v skutočnosti už pustil do práce a začal volať ostatným tímom ohľadom brankára. V tejto sezóne ho platový strop príliš neobmedzuje, a preto Seravalli vymenoval päť možných adeptov do bránkoviska Edmontonu, medzi ktorými sú aj drahší brankári.

Menovite ide o Chada Johnsona z Buffala, Michaela Hutchinsona z Winnipegu, Calvina Pickarda z Torota a dvoch Čechov, Petra Mrázka z Detroitu a Michala Neuvirtha z Philadelphia. Toho chcel mať tím za náhradníka Talbota už v roku 2015.

Z týchto brankárov nekončí po sezóne zmluva len Neuvirthovi. Ten by zaťažoval platový rozpočet sumou 2,5 milióna amerických dolárov aj v budúcej sezóne, v ktorej začne platiť kontrakt Connora McDavida.

Mrázek, ktorý má „cap-hit“ 4 milióny dolárov a Pickard, ktorý zaťažuje rozpočet rovným miliónom, môžu byť obmedzenými voľnými hráčmi. Johnson zaťažujúci rozpočet sumou 2,5 milióna dolárov a Hutchinson, ktorého „cap-hit“ je 1,15 milióna dolárov, môžu byť neobmedzenými voľnými hráčmi.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies