Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Video

Brayden Schenn zaznamenal tretí hetrik v kariére + video

Kanadský útočník Brayden Schenn dal zabudnúť na nevydarené obdobie hetrikom, ktorým zariadil víťazstvo St. Louis 4:3 v Montreale. Bol to jeho tretí trojgólový zápis v kariére, po ktorom sa stal zaslúžene prvou hviezdou duelu.

Dvadsaťšesťročný center otvoril skóre presne po piatich minútach hry. V 23. minúte posielal Blues do vedenia 3:1, keď skóroval len sedem sekúnd po spoluhráčovi Scottiem Upshallovi. Tretí a zároveň víťazný gól strelil v 53. minúte aj so šťastím. Jeho zakončenie si totiž zrazil do vlastnej brány David Schlemko.

„Nemôžete odohrať perfektných 82 zápasov. Niekedy sa vám nebude dariť a budete musieť bojovať. Vždy prídu náročné obdobia a vy sa cez ne musíte dostať,“ povedal Schenn, ktorý ukončil sériu piatich zápasov bez bodu. Predtým bodoval v ôsmich dueloch po sebe a bol treťou hviezdou mesiaca november.

Rodák zo Saskatoonu strelil oba svoje predošlé hetriky v minulom roku, ešte ako hráč Philadelphie – prvý v posledný februárový deň proti Calgary (5:3) a druhý 10. decembra proti Dallasu (4:2). Stal sa tretím hráčom Blues po Brettovi Hullovi a Patrikovi Berglundovi, ktorý zaznamenal hetrik v Montreale.

Schenn si rozšíril konto na 13 gólov a 33 bodov v 28 zápasoch sezóny. Patrí mu s nimi druhé miesto v tímovom bodovaní a delené prvé medzi strelcami. V 461 dueloch NHL nastrieľal 122 gólov a pridal 159 asistencií.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies