Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
NYI
PIT
01:00info
TBL
TOR
NHL live
03:30info
DAL
STL
04:00info
ARI
EDM
NHL live
17. 04.
kurzy
01:00info
NYI
PIT
01:00info
TBL
TOR
NHL live
03:30info
DAL
STL
04:00info
ARI
EDM
NHL live
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
«

Sumáre

Chicago opäť prehralo, Pánik opäť bez bodu

V stredu sa v kanadsko-americkej NHL odohrali štyri zápasy. Kým Richard Pánik gólvé suchoty neukončil, podarilo sa to Nicklasovi Bäckströmovi. Jeho Washington si pochutnal na Chicagu. Z výhier sa tešili aj Toronto, Philadelphia a Anaheim.

Wilson, Ovečkin doviedli Capitals k výhre nad Chicagom

Tom Wilson strelil dva góly a pridal dve asistencie, Alex Ovečkin zaznamenal gól a tri asistencie a Nicklas Bäckström k dvom asistenciám pridal aj gól, ktorým ukončil 21-zápasové gólové suchoty. Washington vďaka tejto trojici porazil Chicago 6:2. Brett Connolly a Jevgenij Kuznecov pridali zvyšné góly a Braden Holtby urobil 37 zákrokov. Recept na neho našli iba Lance Bouma a Jonathan Toews. Richard Pánik si svoje suchoty natiahol, pričom na bránu vyslal dve strely. Prevažne vo štvrtom útoku odohral niečo cez 12 minút a zaznamenal aj mínusový bod a tri bodyčeky. V bráne jeho tímu štartoval Anton Forsberg, ktorý po treťom inkasovanom góle z 10 striel prenechal bránkovisko J-F Berubemu. Ten zastavil 12 striel zo 14. Washington sa tešil zo šiestej výhry z posledných siedmich duelov, Chicago ťahá päťzápasovú sériu prehier. „S dnešným zápasom spokojný nie som. Môže vás zmiasť počet striel, no veľa z nich išlo rovno do hrude bez šance na dorážku,“ povedal tréner Blackhawks Joel Quenneville.

Hviezdy duelu: 1. T. Wilson, 2. A. Ovečkin, 3. N. Bäckström (všetci WSH)

Andersen vychytal Torontu víťazstvo nad Calgary

Frederik Andersen vychytal Torontu ďalšie dva body. V stredu zneškodnil 47 striel, eliminoval aj tri samostatné nájazdy a Maple Leafs vďaka nemu porazili Calgary tesne 2:1. Víťazný nájazd premenil vo štvrtej sérii William Nylander, v normálnej hracej dobe sa tešil z gólu Morgan Rielly. Mark Giordano strelil gól Flames, Mike Smith zastavil 28 striel. Kým Toronto sa posunulo na druhé miesto Východnej konferencie, Calgary sa muselo zmieriť s treťou prehrou v sérii. „Myslím si, že to bol dobrý hokejový zápas. Mne sa naša hra páčila. Všetci šiesti obrancovia i všetky štyri útoky hrali dobre. Radi by sme získali dva body, no to sa žiaľ nestalo,“ poznamenal tréner Flames Glen Gulutzan.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. F. Andersen (TOR), 2. W. Nylander (TOR), 3. M. Smith (CGY)

Philadelphii sa zadarilo aj v Edmontone

Po desaťzápasovej sérii prehier čakali Philadelphiu dva zápasy v kanadskej Alberte. V Calgary dokázala sériu prehier ukončiť a v Edmontone si pripísala druhé víťazstvo po sebe po prvýkrát od 17. októbra. Michael Raffl strelil víťazný gól, Brian Elliott urobil 23 zákrokov a Flyers porazili Oilers pomerom 4:2. Jordan Weal a Dale Weise otočili v druhej tretine stav, Wayne Simmonds pridal v závere zápasu poistku do prázdnej brány. Kanadský tím viedol po góle Leona Draisaitla, ktorý padol počas oslabenia, no po ňom skóroval už len Ryan Nugent-Hopkins. Laurent Brossoit predviedol 29 zákrokov. Oba tímy sa už v základnej časti nestretnú, oba vzájomné duely vyhrala Philadelphia.

Hviezdy duelu: 1. C. Giroux (PHI), 2. D. Nurse (EDM), 3. I. Provorov (PHI)

Miller, Henrique rozhodli o výhre Ducks nad Senators

Adam Henrique strelil svoje prvé dva góly v drese Anaheimu, aby ho vo svojom prvom domácom zápase od výmeny doviedol k výhre 3:0 nad Ottawou. Dôležitý bol aj výkon brankára Ryana Millera, ktorý vychytal svoju prvú nulu od príchodu do Kalifornie. Zneškodnil 29 striel a ako štvrtý Američan udržal čisté konto minimálne 40-krát v kariére. Ondřej Kaše tiež skóroval a Ducks ukončili trojzápasovú sériu prehier. Nepriaznivé obdobie by chcela iste ukončiť aj Ottawa, ktorá prehrala druhý zápas po sebe a deviaty z posledných desiatich. Craig Anderson inkasoval dva góly z 21 striel. Jeho spoluhráči neskórovali už 138 minút a 22 sekúnd.

Hviezdy duelu: 1. R. Miller, 2. A. Henrique, 3. C. Fowler (všetci ANA)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
R. Pánik (CHI) 12:11 0 0 0 -1 0 2 3



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Vyšli finálne preddraftové rebríčky CSS: Aké pozície v nich obsadili Slováci?Poznáme päť istých sérií prvého kola play-off. Svojich súperov poznajú aj obaja Slováci Hlavný favorit na Vezinovu trofej je vcelku jasný Dvorský a Mešár sa presadili, ale sú na pokraji konca. Repčík zahviezdil a je krok od postupu + video Jenčko ako hviezda duelu pomohol vynútiť rozhodujúci duel, druhý Slovák prispel k postupu! Play-off zažína o pár dní. Ako je na tom kapitán Colorada? Urobili krok späť: Sabres vyhodili hlavného trénera! Bolesti neustúpili: Obranca Montrealu sa rozhodol ukončiť kariéru Fantastické správy pre fanúšikov slovenskej reprezentácie o Jurajovi Slafkovskom!Canadiens si upísali útočníka so slovenskými koreňmi. Islanders obrancu Slafkovský hviezdil a zinkasoval tučný šek. Skóroval aj Tatar, o play-off je rozhodnuté Príprava na MS alebo play-off? O osude Martina Fehérváryho je rozhodnuté! Slafkovský to nakoniec dokázal: Strelil 20. gól, dosiahol 50. bod! + videoAHL: Regenda pri prehre nebodovalNemec je najproduktívnejší slovenský obranca medzi nováčikmi od ročníka 2005/06 Bizarný víťazný gól, žiadne podanie rúk. Na toto finále by Montreal rád zabudolSuchoty končili: Štyria Slováci skórovali, len jeden nebodovalZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies