Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Chicago ukončilo sériu prehier, Pánik však suchoty neukončil

V piatok sa v kanadsko-americkej NHL odohralo päť zápasov. V nich sa až v troch prípadoch predlžovalo. V predĺžení o svojej výhre rozhodlo aj Chicago, ktoré sa opäť muselo zaobísť bez bodovej pomoci Richarda Pánika. Artemij Panarin skončil päťbodový.

Forsling rozhodol o výhre Chicaga nad Buffalom

Gustav Forsling sa vo veku 21 rokov a 179 dní stal najmladším obrancom Chicaga od roku 2005 (Brent Seabrook – 20 rokov a 170 dní), ktorý zaznamenal minimálne tri body v jedinom zápase. Mladý Švéd najskôr zaznamenal dve asistencie a následne večer zavŕšil gólom v predĺžení, ktorým rozhodol o výhre Blackhawks 3:2 nad Buffalom. Víťazný tím v zápase dvakrát zaostával, no na góly Jasona Pominvillea a Kylea Okposa reagovali Alex DeBrincat v presilovke a Tommy Wingels v oslabení. Sabres prehra môže mrzieť o to viac, že o vedenie prišli v 57. minúte a že v nadstavenom čase nepremenil Jack Eichel trestné strieľanie. Navyše, bol aj premárnený skvelý výkon Robina Lehnera, ktorý zneškodnil až 48 striel. Tím však nemusel získať ani bod, ak by Patrick Sharp netrafil 22 sekúnd pred koncom tretej tretiny len tyčku. Corey Crawford, ktorý sa vrátil do akcie, urobil 26 zákrokov. Chicagu sa podarilo ukončiť päťzápasovú sériu prehier, ale Richard Pánik neukončil svoje suchoty. Slovenský útočník odohral 13 a pol minúty s troma streleckými pokusmi.

Hviezdy duelu: 1. G. Forsling (CHI), 2. T. Wingels (CHI), 3. R. Lehner (BUF)

Päťbodový Panarin doviedol Jackets k výhre nad Devils

Artemij Panarin bol v piatok dokonalým nahrávačom. Prihrával na každý gól Columbusu, ktorý vďaka tomu porazil v odvetnom zápase New Jersey pomerom 5:3. „Mám z toho veľkú radosť, ale snažím sa držať emócie na uzde. Zajtra máme ďalší zápas,“ poznamenal Rus, ktorý s piatimi asistenciami i bodmi vyrovnal klubový rekord. Góly po jeho prihrávkach strelili Pierre-Luc Dubois, Lukáš Sedlák, Scott Harrington, Alex Wennberg a Zach Werenski. Sergej Boborvskij kryl 21 striel. Jeho náprotivok, Cory Schneider, urobil o dva zákroky viac. Brian Boyle, Marcus Johansson a Blake Coleman skórovali z hráčov Devils, ktorí po prvej tretine viedli 2:0.

Článok pokračuje pod reklamou


Hviezdy duelu: 1. A. Panarin (CBJ), 2. B. Boyle (NJD), 3. A. Wennberg (CBJ)

Capitals zdolali Rangers, aby natiahli sériu výhier

Matt Niskanen strelil rozhodujúci gól tri a pol minúty pred koncom tretej tretiny, aby Washington porazil Rangers 4:2 a natiahol svoju sériu výhier na štyri zápasy. „Robíme veľa dobrých vecí. Hokej je zábavnejší, keď hráte dobre a keď si navzájom pomáhate tak ako to my robíme teraz,“ poznamenal skúsený obranca. K siedmej výhre z posledných ôsmich zápasov pomohol 27 zákrokmi Braden Holtby a do čierneho sa trafili aj Jay Beagle, Nicklas Bäckström a Tom Wilson. Henrik Lundqvist čelil 40 strelám a z jeho spoluhráčov sa dokázali presadiť len Michael Grabner a Jesper Fast. Kým Washingtonu chýbal v druhom zápase po sebe útočník T.J. Oshie, v zostave privítal navrátilca Andreho Burakovskyho.

Holtby eliminoval šancu Zuccarella:

Hviezdy duelu: 1. M. Niskanen, 2. B. Holtby, 3. T. Wilson (všetci WSH)

Premiérový súboj bratov vyhral Malcolm Subban

Malcolm Subban urobil najviac zákrokov v kariére – 41 a následne zneškodnil všetkých šesť samostatných nájazdov, aby doviedol Vegas k výhre 4:3 nad Nashvillom, v ktorého zostave figuroval jeho starší brat P.K. Subban. Rozhodujúci nájazd premenil Reilly Smith a k tretej výhre po sebe viedli aj góly Williama Karlssona, Erika Haulu a bývalého „Predátora“ Jamesa Neala. Haula vynútil predĺženie pri hre bez brankára, len 40 sekúnd pred koncom tretej tretiny. Dovtedy bol domáci tím vďaka gólom Calleho Järnkroka, Viktora Arvidssona a Nicka Bonina na ceste za štvrtou výhrou v sérii. Nakoniec sa však víťazná séria skončila. Pekka Rinne opustil duel s 36 zákrokmi, starší Subban nebodoval.

Rodinné stretnutie, otec a dvaja synovia:

Hviezdy duelu: 1. V. Arvidsson (NSH), 2. N. Bonino (NSH), 3. R. Smith (VGK)

Dumba rozhodol v predĺžení o výhre nad Ducks

Matt Dumba skóroval v predposlednej minúte nadstaveného času, Jason Zucker zaznamenal gól a asistenciu a Minnesota zdolala Anaheim tesne 3:2. Do čierneho sa trafil aj Zack Mitchell, zatiaľ čo sa Devan Dubnyk prezentoval 26 zákrokmi. Recept na neho našli Kevin Roy a Adam Henrique. John Gibson kryl 28 striel. Kalifornskému tímu sa v ostatnom čase nedarí a v piatok si pripísal ôsmu prehru z posledných desiatich zápasov. Aspoň však v posledných štyroch zakaždým bodoval.

Hviezdy duelu: 1. M. Dumba (MIN) 2. A. Henrique (ANA) 3. B. Montour (ANA)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
R. Pánik (CHI) 13:36 0 0 0 0 0 3 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Je tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaAnketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Fanúšikovia Canadiens si Slafkovského zamilovali. Aj on ich. Pozýva na Slovensko Vybavte sa na play-off: Čiapky tímov NHL so zľavou až 50 % Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies