Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Cam Atkinson sedel na tribúne. Tortorella vysvetlil prečo

V minulej sezóne strelilo viac gólov ako Cam Atkinson len sedem hráčov v celej NHL. Pred mesiacom podpísal šikovný útočník s Columbusom novú sedemročnú zmluvu za 41 miliónov a v sobotu z neho bol len zdravý náhradník.

Atkinson zažíva náročný ročník. Niekoľko zápasov vynechal pre zranenie a potom sa trápil pri snahe dostať sa späť do formy. Doteraz sme ho ešte nevideli hrať na takej úrovni ako v predošlých rokoch. V 25 zápasoch zaznamenal len šesť gólov a tri asistencie. V posledných šiestich dueloch nebodoval.

Hlavný tréner John Tortorella povedal, že svojho zverenca neposlal na tribúnu preto, aby ho potrestal, ale preto, aby mu pomohol.

„Pre mňa to nebolo ťažké rozhodnutie. Cam je pre nás veľmi dôležitý. Ak však chcete pravidelne hrávať, tak si to musíte zaslúžiť. Pozerám sa na to ako na súčasť procesu jeho návratu do formy. Chcete, aby išiel po tejto zostupnej dráhe? Nie. Je ľahké posadiť hráča na tribúnu, ale musíte mu pomôcť aj inými procesmi. Ja si myslím, že mu pomáham. Budem sa aj naďalej o to snažiť,“ skonštatoval americký tréner.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies