Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Fleury by mal chytať už proti Hurricanes. Blížia sa aj Penguins!

Brankár tímu Vegas Golden Knights Marc-Andre Fleury by mal štartovať v utorkovom zápase na domácom ľade proti tímu Carolina Hurricanes. Informoval o tom hlavný tréner Gerard Gallant.

„Vyzerá naozaj dobre. Keď sme ho získali na drafte, stal sa tvárou našej organizácie. Je dôležitou súčasťou nášho klubu a chceli sme mu dať všetok potrebný čas na to, aby sa vrátil a bol pripravený hrať. Vyzerá to tak, že zajtra bude chytať a my sa na to tešíme,“ povedal Gallant.

Fleury vynechal 25 zápasov pre otras mozgu, ktorý utrpel pri kolízii s Anthonym Manthom z Detroitu. Naposledy si zachytal 13. októbra, takže skoro presne pred dvoma mesiacmi.

„Už to bolo dlho. Čakal som na tento okamžik, aby som sa cítil normálne a bol schopný byť s tímom, trénovať s ním a opäť si na ľade užívať zábavu,“ povedal Fleury, ktorého počas absencie nahradili štyria brankári, prevažne Maxime Lagace a Malcolm Subban. „Odviedli dobrú robotu. V každom zápase som cítil, že máme šancu na víťazstvo. Aj vďaka nim sme v tabuľke tak vysoko.“

Ak by Fleury nechytal v utorok, tak svoj návrat pravdepodobne zažije vo štvrtok. Bol by to skvelo načasovaný návrat, pretože Golden Knights privítajú jeho prvý a jediný predošlý tím v kariére, Pittsburgh Penguins.

„Viem, že sa ten zápas blíži. Stále je však pred ním ešte jeden duel. Stále máme pred ním niekoľko tréningov. Chcem sa uistiť, že keď budú v meste, tak budem pripravený chytať. Mať šancu čeliť im po prvýkrát by bolo dobré,“ doplnil Fleury.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies