Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Tréner ľutoval Budaja a vyhlásil: Zachránil nám zápas + video

Slovenský brankár Peter Budaj vychytal v sobotu pre Tampu Bay víťazstvo, ale inkasoval pri ňom až päť gólov. Štyri z nich pritom v tretej tretine, v ktorej ho hráči Colorada zasypali 19 strelami. Tréner Jon Cooper nebol z poklesu nasadenia jeho zverencov vôbec nadšený.

„Je tak trochu sklamaním, ako sa to nakoniec skončilo. Musíte aj ľutovať Petra Budaja v bráne. Myslím si, že sme pred ním nehrali zodpovedne. Nakoniec sme to chceli nechať na ňom, aby nám zachránil zápas, čo aj urobil. Nikdy by však k niečomu takému nemalo ani dôjsť,“ povedal Cooper pre AP.

Budaj takto vychytal Landeskoga v závere duelu:

Po dvoch tretinách pritom Lightning viedli 4:1, nakoniec sa duel skončil pomerom 6:5. Banskobystrický rodák si vylepšil bilanciu na 3-2-1, ale úspešnosť zákrokov i priemer inkasovaných gólov si zhoršil na 87,8 % a 3,67.

Článok pokračuje pod reklamou

„Ku koncu zápasu som pár pukov zastavil, aby neprešli do brány a aj chlapci zblokovali pár striel a postarali sa o dorážky. Na konci zápasu to bola veľká snaha, pretože oni okolo nás lietali. Na konci na nás poriadne zatlačili,“ skonštatoval Budaj.

Ďalšie dva veľké Budajove zákroky:



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies