Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Henriquea čaká emotívny návrat do New Jersey

Adam Henrique tento zápas vďaka pripomienke svojho vtedajšieho trénera Johna Hynesa pri lúčení očakával každým dňom, hoci naň nechcel myslieť. V pondelok sa predstaví v New Jersey prvýkrát ako hráč hosťujúceho tímu.

„Myslím, že o pár týždňov tu budeš naspäť,“ povedal Hynes útočníkovi krátko po tom, čo bol 30. novembra vymenený do tímu Anaheim Ducks. Myšlienka na návrat mu chodila hlavou, a tak má pred ním zmiešané pocity nadšenia i smútku.

„Chcem už mať po tom,“ tvrdí veľavravne.

Henrique pred výmenou hrával v NHL len za Devils. Tí ho draftovali v roku 2008 z celkového 82. miesta. V ich drese odohral sedem sezón a strelil jeden z najpamätnejších gólov v predĺžení šiesteho zápasu konferenčného finále 2012 proti Rangers. Preto pre neho nebude návrat ľahký.

Článok pokračuje pod reklamou

„Bude to šialené. Bude to emotívne, tým som si istý... Som si istý, že to emocionálne veľmi dobre nezvládnem,“ priznal Henrique, ktorý sa teší na stretnutie s bývalými spoluhráčmi. Už dokonca hovoril s Taylorom Hallom o tom, ako by to pri jeho návrate mohlo byť, keďže sám to zažil v prípade návratu do Edmontonu.

„Povedal mi, že nie je nič, čo by ma na to pripravilo a že sa ani nedá nič povedať, aby ma to pripravilo. Jednoducho si tým len musíte prejsť. Bude pekné vidieť tam toľko známych ľudí a od toho sa budem odrážať. Chcem si tým len prejsť a to je všetko,“ povedal Henrique.

Proti bývalým spoluhráčom sa prvýkrát postaví aj Sami Vatanen. Fínsky obranca bol protihodnotou, ktorá za útočníka putovala do Newarku. Ten tiež pred výmenou hrával len za jeden jediný tím. On sa však do Anaheimu pozrie najskôr až 13. marca.

Kým Vatanen od svojho príchodu do nového pôsobiska nebodoval a pripísal si dva mínusové body, Henrique svoju produktivitu po zmene dresu zvýšil. V 24 dueloch v drese Devils zaznamenal 14 bodov (4+10), v ôsmich dueloch v drese Ducks šesť (3+3).



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Johnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies