Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 03.
kurzy
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
«

Sumáre

Chára opäť asistoval, Boston strelil sedem gólov

V pondelok bolo v NHL na programe päť zápasov aj s dvojicou Slovákov. Obaja sa tešili z výhier, Zdeno Chára k nej dokonca prispel bodom. Marián Gáborík nebodoval, ale jeho tím zastavil rozbehnutú Philadelphiu. Zvíťazili aj New Jersey, Colorado a Edmonton.

Chára pomohol Bostonu asistenciou zdolať Columbus

Danton Heinen a Jake DeBrusk zaznamenali po góle a dvoch prihrávkach, David Backes, Patrice Bergeron, Brad Marchand a Charlie McAvoy gól a asistenciu pri vysokej domácej výhre Bostonu 7:2 nad Columbusom. Skóroval aj Torey Krug, Ryan Spooner dvakrát asistoval a Tuukka Rask musel urobiť iba 16 zákrokov na ukončenie série dvoch prehier. Kapitán Zdeno Chára si pripísal siedmu prihrávku v ročníku pri otváracom góle Marchanda v 15. minúte. S časom na ľade 22 a štvrť minúty bol najvyťaženejším hráčom zápasu, v ktorom jeho tím strelil sedem gólov prvýkrát od 20. februára 2016. Do štatistík si zapísal aj plusový bod, tri strely, bodyček, blok a menší trest za sekanie. Raska prekonali dvojbodoví Josh Anderson a Seth Jones, kým Sergej Bobrovskij urobil 38 zákrokov. Ani to však neodvrátilo tretiu prehru Blue Jackets v posledných štyroch dueloch. Marchand si predĺžil bodovú sériu na deväť, David Pastrňák dokonca na 12 zápasov. Pre oboch sú najdlhšie v kariére, tá Pastrňákova aj v celej lige v tejto sezóne.

Chárova siedma asistencia v sezóne:


Hviezdy duelu: 1. D. Heinen, 2. Ch. McAvoy, 3. J. DeBrusk (všetci BOS)

Článok pokračuje pod reklamou

Kings ukončili víťaznú sériu Philadelphie

Alec Martinez a Trevor Lewis vybudoval v prvej tretine náskok 2:0, ktorý napokon stačil Los Angeles na víťazstvo 4:1 vo Philadelphii. Jakub Voráček znížil stav v presilovej hre, ale Adrian Kempe a Tyler Toffoli v tretej tretine spečatili prvú výhru Kings na záver ich štvorzápasového výjazdu (1-2-1). Znamenala tiež koniec šesťzápasovej víťaznej série Flyers, ktorých kalifornský tím zdolal tretíkrát po sebe. Nick Shore dvakrát asistoval a Jonathan Quick pomohol ukončiť sériu troch prehier s 36 zákrokmi. Až o 15 menej ich urobil domáci Brian Elliott, ktorého tromi strelami ohrozil slovenský útočník Marián Gáborík. Odohral necelých 13 minút aj s jedným bodyčekom. Nebodoval v druhom zápase po sebe po jeho jubilejnom tisícom. Kings sa vrátili na čelo Pacifickej divízie. Toffoli dosiahol métu 100 gólov v NHL.

Toffoliho 100. gól v NHL:

Hviezdy duelu: 1. J. Quick, 2. D. Doughty, 3. T. Lewis (všetci LAK)

Devils otočili zápas proti Anaheimu

Miles Wood a Stefan Noesen strelili po dva góly, Jesper Bratt zaznamenal gól a asistenciu a New Jersey zvíťazilo doma nad Anaheimom 5:3. Rozdielový gól vsietil Noesen v 56. minúte, druhý pridal o štyri minúty neskôr do prázdnej brány. Ryan Getzlaf a Jakob Silfverberg poslali Ducks v prvej tretine do vedenia 2:0, dvojbodový Adam Henrique zvyšoval stav proti bývalému tímu na 3:1 pri prvom návrate do Newarku. Brian Boyle prihral na všetky tri góly Devils v tretej tretine a zaznamenal druhý trojbodový zápis po sebe v deň svojich 33. narodenín. Sami Vatanen a Noesen taktiež hrali proti niekdajším spoluhráčom. Josh Manson dvakrát asistoval a Ryan Miller predviedol 29 zákrokov pri druhej prehre Ducks po sebe na aktuálnom výjazde. Nepomohol mu ani návrat Nicka Ritchieho do akcie. Cory Schneider kryl 21 striel a New Jersey vyhralo tretí domáci zápas v sérii. Späť v jeho zostave po zraneniach boli Taylor Hall a Kyle Palmieri.

Henriqueov gól pri prvom návrate do Newarku:

Hviezdy duelu: 1. S. Noesen, 2. M. Wood, 3. J. Bratt (všetci NJD)

Colorado uštedrilo obhajcovi titulu ďalšiu prehru

Tyson Barrie strelil prvýkrát v sezóne dva góly, druhý v presilovej hre, ktorými pomohol Coloradu zdolať trápiaci sa Pittsburgh 4:2. Rozdielový bol presný zásah J. T. Comphera zo záveru druhej tretiny, dvojbodový Mikko Rantanen upravil výsledok strelou do prázdnej brány. Sven Andrighetto dvakrát asistoval a Semion Varlamov sa prezentoval 30 zákrokmi pri štvrtej výhre Avalanche v posledných šiestich zápasoch. Trojzápasovú domácu sériu ukončili s bilanciou 2-1-0. Ruského brankára prekonali dvojbodový Chad Ruhwedel a Jevgenij Malkin, kým Matt Murray opustil duel s 33 zákrokmi. Obhajca titulu prehral štvrtý zápas z ostatných piatich a druhý z troch na skončenom trojzápasovom výjazde.

Hviezdy duelu: 1. T. Barrie, 2. S. Varlamov, 3. S. Andrighetto (všetci COL)

Edmonton si poradil so San Jose

Ryan Strome skóroval dvakrát, Patrick Maroon pridal ku víťaznému gólu asistenciu a Leon Draisaitl nazbieral dve prihrávky pri domácej výhre Edmontonu 5:3 nad San Jose. Do listiny strelcov sa zapísali aj Mark Letestu a dvojbodový Ryan Nugent-Hopkins, Cam Talbot chytil 18 striel. Recept na neho našli Joe Pavelski v presilovej hre, Tomáš Hertl a Marcus Sörensen. Brent Burns a Kevin Labanc dvakrát asistovali, Martin Jones urobil 24 zákrokov. Inkasoval štyrikrát, pretože Strome pridal piaty gól do prázdnej brány. Jeho prvý presný zásah bol jubilejný 10 000. v klubovej histórii. Oilers vyhrali tretí duel z posledných štyroch a ukončili sériu troch prehier na domácom ľade. Sharks prehrali druhý zápas po sebe na aktuálnom výjazde a tretí z ostatných štyroch.

Stromeov historický gól:

Hviezdy duelu: 1. R. Nugent-Hopkins, 2. R. Strome (obaja EDM), 3. B. Burns (SJS)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
Z. Chára (BOS) 22:15 0 1 1 +1 2 3 1
M. Gáborík (LAK) 12:55 0 0 0 0 0 3 1



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovského posledná šancu na vylepšenie rekordov. Dokáže toto len ako tretí Európan? Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Video: Trent Frederic vs. Tanner Jeannot (bitka) Slafkovský umlčal kritikov. Raz bude nebezpečný, hovorí víťaz Stanleyho pohára Guentzel otvorene: Chcel som zostať v PittsburghuNezmysel? Obvinení Hart, Dube a spol. sa spájajú s Ruskom Šialené: Shane Doan sledoval, ako jeho syn pri debute snov prepisuje históriu! + videoTortorella sa ospravedlnil svojmu brankárovi za nedeľnú reakciu Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies