Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Tavaresa potešil úspech s návrhom haly: Islanders patria na Long Island

Kapitána tímu New York Islanders, Johna Tavaresa, potešilo rozhodnutie štátu, ktorý z dvoch návrhov rozvoja lokality v Belmont Parku vybral projekt jeho klubu. Ten totiž zahŕňa aj výstavbu novej arény s kapacitou viac ako 18 000 divákov.

„Pre nás hráčov a našich fanúšikov je to dosť špeciálne, keď už je vytesané do kameňa, že budeme mať vybudovaný nový domov na Long Islande. Islanders sa nazývajú Islanders z nejakého dôvodu. Toto je miesto, kam tím skutočne patrí,“ povedal Tavares pre CP.

Islanders momentálne hrávajú v Brooklyne, kde nie sú spokojní. Ich nájomná zmluva s prevádzkovateľom Barclays Center môže byť vypovedaná po skončení sezóny 2018/19. Obe strany ju príliš nechcú predlžovať.

Teraz, keď už je zrejmé, že budú mať Islanders novú halu v blízkosti jadra svojej základne fanúšikov, sa pozornosť presunie na otázku budúcnosti Tavaresa. Tomu končí 1. júla zmluva a môže sa stať neobmedzeným voľným hráčom.

Hviezdny útočník údajne patril medzi hráčov, ktorí boli najnespokojnejší s hraním na Brooklyne. Takisto sa často hovorilo, že o jeho budúcnosti môže rozhodnúť aj situácia okolo arény tímu. Tavares však tvrdí, že rozhodnutie o výstavbe haly nebude mať vplyv na jeho budúcnosť.

„Tieto veci nezmenia môj myšlienkový proces v tom, či budem chcieť zostať Ostrovanom. Povedal som to však už v minulosti: chcem byť Ostrovanom a dúfam, že sa všetko vyrieši. Príde však k rokovaniam a človek i musí prejsť celým tým procesom. Ja o tom zatiaľ príliš nerozmýšľam. Rád tu hrávam a dúfam, že tu zostanem,“ dodal.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
NHL naživo: Začína sa play-off!Tréner vychválil Pospíšila a označil ho za potkana. Slovák si reakciou získal expertaNHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies