Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Atkinson aj Wennberg vynechajú štyri až šesť týždňov

Aktualizované 27.12.2017 o 05:39

Columbus v ostatnom čase sužujú zranenia kľúčových hráčov. Ďalším v poradí je útočník Cam Atkinson, ktorý pôjde so zlomenou nohou pod skalpel a následne vynechá štyri až šesť týždňov.

Atkinson podľa Aarona Portzlina z The Athletic podstúpi operáciu v utorok alebo v stredu. Následne by mal pauzovať do februára. Zranenie utrpel v sobotu, keď ho do nohy trafila strela spoluhráča Setha Jonesa. Duel dohral a na ľade nakoniec strávil až 22 a pol minúty.

Dvadsaťosemročný rodák z Connecticutu sa v ostatných týždňoch snažil dostať späť do formy, ktorou sa prezentoval v sezónach minulých. V 32 zápasoch zaznamenal len šesť gólov a sedem asistencií. Dokonca bol raz zdravým náhradníkom. Vlani zaznamenal 35 gólov a 27 asistencií.

Tímu z Ohia patrí tretie miesto v Metropolitnej divízii. Okrem Atkinsona sa momentálne musí zaobísť bez obrancov Zacha Werenskiho a Ryana Murrayho, ako aj útočníkov Brandona Dubinskyho a Alexandra Wennberga.

Posledný menovaný vynechal ostatný zápas pre nešpecifikované problémy. Z nich sa nakoniec vykľuli problémy s chrbtom. Vynechá s nimi neurčitú dobu. V tejto sezóne odohral 30 duelov so ziskom 16 bodov (4+12).

DOPLNENÉ Tím v utorok potvrdil, že Cam Atkinson vynechá štyri až šesť týždňov a prezradil, že rovnako dlhá absencia čaká aj Wennberga. Zo záložného tímu boli povolaní obranca Dean Kukan a útočník Tyler Motte. Na pohotovostnej báze sa k nim pripojili aj útočníci Jordan Schroeder a Sonny Milano.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies