Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Murray trénoval, mohol by chytať už dnes

Brankár tímu Pittsburgh Penguins, Matt Murray, by sa mohol vrátiť zo zranenia hornej časti tela už v nedeľnom zápase proti Detroitu, ktorý sa uskutoční na ľade Little Caesars Arény.

Murray utrpel zranenie v stredajšom zápase proti Columbusu, no v sobotu sa zapojil do tréningu a vyzerá to tak, že nakoniec vynechá len jeden duel.

„Cítim sa dobre. Dnes som mal dobrý deň, trénoval som naplno. Zranil som sa proti Columbusu a ani neviem presne, čo sa stalo, ale rozhodli sme sa, že bude najlepšie, ak následne chytať nebudem. Teraz sa však cítim už oveľa lepšie,“ skonštatoval Murray.

Penguins prehrali piatkový zápas proti Caroline 1:2, pričom Tristan Jarry predviedol 31 zákrokov.

Na sobotnom tréningu bol aj obranca Kris Letang, ktorý vynechal dva zápasy pre zranenie dolnej časti tela. Bol však obmedzený len na trénovanie bez fyzických kontaktov. Rovnaké obmedzenie mal obranca Justin Schultz, ktorý vynechal už desať duelov pre zranenie dolnej časti tela.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies