Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Šesť tímov, v ktorých by mohol zakotviť Pacioretty

Prehry sa kopia a tým sa aj zvyšuje pozornosť, ktorá sa venuje kapitánovi Montrealu Maxovi Paciorettymu. Blíži sa už aj bod, ktorý nám odhalí, či ho Canadiens vymenia. Ak by sa tak stalo, Ryan Dixon z televízie Sportsnet by videl šesť možných adeptov na zisk jeho služieb.

Americký útočník síce neskóroval už mesiac, ale to, že vie strieľať góly, dokumentuje fakt, že od sezóny 2011/12 strelili v NHL viac gólov len Alex Ovečkin, Steven Stamkos a Joe Pavelski. Preto sa očakáva, že „Habs“ nebudú chcieť za svojho kapitána drobné. Navyše, jeho „cap-hit“ 4,5 milióna je veľmi prívetivý.

Montreal by chcel vymeniť svojho hráča do tímu, ktorý by nebol v Atlantickej divízii a v ideálnom prípade ani vo Východnej konferencii. Preto je zoznam adeptov od Dixona bohatý na tímy zo západu:

1. Calgary Flames
Calgary má úžasný prvý útok, ale chýbajú mu góly od nižších formácií. Pacioretty by si mohol veľmi dobre sadnúť s Mikaelom Backlundom. Pomohol by pritom aj presilovkám Flames, ktoré sú podpriemerné. V spolupráci s Johnnym Gaudreauom by ich mohol rozhýbať. Montreal by mohli lákať mladíci ako Sam Bennett či Dillon Dube, ktorý reprezentuje Kanadu na juniorskom svetovom šampionáte.

Článok pokračuje pod reklamou

2. Edmonton Oilers
Edmonton sa na rozdiel od Montrealu bude snažiť ešte zachrániť túto sezónu a stále má dobrú šancu. Oba tímy už medzi sebou skôr počas sezóny komunikovali a výmena Paciorettyho za Ryana Nugent-Hopkinsa už vyzerá menej pravdepodobne, keďže sa mu začalo dariť. Canadiens by však i tak mohli chcieť niekoho mladšieho. Lákať by mohol americký juniorský reprezentant Kailer Yamamoto.

3. Anaheim Ducks
Ryan Getzlaf a Rickard Rakell sa zohrali a darí sa im. Pacioretty po ich ľavom boku by tomuto útoku ešte viac pomohol a zároveň táto dvojica by pomohla jemu. Jeho jedinou starosťou by totiž bolo strieľanie gólov. Anaheim by Canadiens mohol poskytnúť posilu do obrany, ktorá je v tomto ročníku zrejme najslabším článkom mužstva. Brandon Montour by mohol byť zaujímavý cieľ.

4. Los Angeles Kings
Dixon si v tomto prípade vie predstaviť hviezdnu výmenu Paciorettyho za často zraneného Mariána Gáboríka. Ani jeho plat by Montrealu neprekážal, ak by výmenu okorenili aj nejakí nádejní mladíci či draftové voľby. Súčasťou systému Los Angeles je napríklad kanadský juniorský reprezentant Kale Clague. Z mladých útočníkov by mohol lákať Gabe Vilardi, ktorý teraz nehráva pre zranenie chrbta.

5. Carolina Hurricanes
Hurricanes sú stále v boji o play-off, v ktorom chýbali od roku 2009. Carolina sa tam v tejto sezóne chce skutočne dostať. Problémom je, že najlepší strelec tímu, Jeff Skinner, skóroval len 12-krát. Pacioretty by v tomto ohľade mohol pomôcť. Montreal by mohol chcieť Noaha Hanifina alebo Jaccoba Slavina, no Carolina sa ich zrejme nebude chcieť vzdať. Potom je tu ešte Haydn Fleury.

6. Minnesota Wild
Wild patria v strieľaní gólov medzi priemerné tímy a pre zvýšenie ich šancí v play-off by sa hodil strelec ako Pacioretty. Tím by mohol za neho obetovať dvadsaťtriročného obrancu Matta Dumbu či mladého centra Lukea Kunina, ktorý bol pätnástkou draftu 2016.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies