Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Halák rozmlátil hokejku! Podľa trénera bol excelentný + video

Byť brankárom Islanders v tejto sezóne vie byť frustrujúce. Frustrácia je často na škodu, niekto ju však vie využiť aj vo svoj prospech. Jaroslav Halák to v nedeľu nevydržal a vybuchol. Nakoniec však jeho emócie boli na niečo dobré.

Islanders vstupovali do tretej tretiny súboja proti Devils za nerozhodného stavu. Potom New Jersey využilo dve zaváhania súperovej obrany a v rozmedzí 37 sekúnd sa ujalo vedenia 4:2. Halák to po druhom góle nevydržal a rozmlátil hokejku o bránkovú konštrukciu.

New York nakoniec stav dokázal vyrovnať a tešil sa aj z víťazstva 5:4, ktoré sa zrodilo v nájazdoch. Po zápase bol Halák vyhlásený za tretiu hviezdu, keď zastavil 42 striel i všetkých päť nájazdov. Tréner Doug Weight ocenil aj to, že prejavil svoje emócie, a tak nakopol k lepším výkonom aj svojich spoluhráčov.

Článok pokračuje pod reklamou

„Jaro bol dnes očividne excelentný. Dúfajme, že si budeme pripomínať dnešnú výhru. Od chlapcov to bol skutočne skvelý výkon,“ poznamenal Weight. „Jaro čelil množstvo striel, ale bol skvelý, agresívny a sebavedomý. Výsledky tam nie sú, boli to skutočne dva náročné týždne. Tento zápas je pre nás veľmi dôležitý. Začíname už cítiť Jarovu prítomnosť na dennej báze.“

Islanders sužujú zranenia a v ostatnom čase sa trápili. Vypadli aj z postupových pozícií. Po 43 zápasoch im patrí 11. miesto vo Východnej konferencii, no majú len jednobodovú stratu na postupovú pozíciu a stále dosť času na zaistenie play-off. Teraz si na päť dní vydýchnu.

„Momentálne som dosť unavený. Dnes sme však v tretej tretine našli cestu za víťazstvom. Po prestávke sa musíme vrátiť a začať opäť hrať náš hokej. Musíme sa o trochu zlepšiť,“ podotkol Halák, ktorý má v strede sezóny 90,4% úspešnosť zákrokov a priemer 3,24 inkasovaného gólu na zápas. Momentálne už je očividnou jednotkou Islanders.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies