Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Doughty je najväčším favoritom na Norrisovu trofej

Obranca Los Angeles Drew Doughty nechce opäť jar bez play-off a jeho výkony to dávajú každému na známosť. Podľa 18 odborníkov z oficiálnej ligovej stránky si za ne dokonca zaslúži Norrisovu trofej.

Za výkony v prvej polovici sezóny dostal držiteľ trofeje z roku 2016 polovicu hlasov na prvé miesto a dokopy nazbieral 76 bodov. Doteraz získal 30 kanadských bodov (7+23) a má nábeh na najofenzívnejšiu sezónu v kariére. Okrem toho hrá dobre v defenzíve, pričom je mimoriadne vyťažovaný.

V hlasovaní za ním o osem bodov zaostal Victor Hedman z Tampy Bay, ktorého na prvé miesto umiestnilo až šesť expertov. Podľa dvoch by si cenu pre najlepšieho obrancu zaslúžil Alex Pietrangelo zo St. Louis a podľa jedného P. K. Subban z Nashvillu.

Pred populárnym „Predátorom“ však v hlasovaní skončil aj John Klingberg z Dallasu. Klingbergov krajan, kapitán Ottawy Erik Karlsson, sa dostal do zoznamu piatich najlepších „zadákov“ len u jedného odborníka, ktorý ho umiestnil na posledné piate miesto. Preto má len jeden bod.

Výsledky hlasovania: Drew Doughty, Kings, 76 bodov; Victor Hedman, Lightning, 68 bodov; Alex Pietrangelo, Blues, 43 bodov; John Klingberg, Stars, 26 bodov; P.K. Subban, Predators, 22 bodov; John Carlson, Capitals, 14 bodov; Morgan Rielly, Maple Leafs, 5 bodov; Roman Josi, Predators, 4 body; Brent Burns, Sharks, 3 body; Ryan Suter, Wild, 3 body; Seth Jones, Blue Jackets, 2 body; Erik Karlsson, Senators, 1 bod; Dougie Hamilton, Flames, 1 bod; Shayne Gostisbehere, Flyers, 1 bod; Mark Giordano, Flames, 1 bod.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies