Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Nenechajte sa zavádzať. Toto je skutočný dôvod, prečo sedel Sekera na tribúne

Včera sa na slovenskom internete objavila nepodložená a zavádzajúca informácia, že tréner Edmontonu Todd McLellan poslal Andreja Sekeru na tribúnu pre jeho slabú výkonnosť. My sme však mali podozrenie, že to bolo úplne z iného dôvodu. Čakali sme. A potom sa nám podozrenie aj potvrdilo.

Tí, čo verili, že slovenský obranca v nedeľnom zápase proti Chicagu nehral, aby si oddýchol, keďže jeho tím mal náročný rozpis, mali pravdu. V utorok už znova hral a po zápase tréner McLellan prezradil, že ho zdravým náhradníkom neurobil z výkonnostných dôvodov.

„Od svojho návratu odohral vyčerpávajúce množstvo hokeja. Hrali sme štyri zápasy v priebehu šiestich nocí a toto bol druhý zápas v priebehu dvoch dní,“ prezradil McLellan pre Edmonton Journal.

Kanadský tím momentálne manažuje Sekerov „ice-time“ a nesnaží sa mu hneď dávať pravidelné dávky 20-minútových pobytov na ľade. Preto hráva v priemere len 18 minút. Počas nich sa snaží dostať späť do špičkovej formy tak, aby nedošlo k obnoveniu zranenia kolena alebo aby si neprivodil nejaké iné.

„Nebola to pre nás najlepšia situácia, pretože sa nám páči, ako hrá a čo prináša nášmu tímu. Musíme sa však na to pozerať z iného hľadiska. Máme ešte do konca 40 zápasov a potrebujeme, aby bol zdravý,“ dodal McLellan.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies