Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:30info
CGY
WSH
NHL live
03:00info
SEA
BUF
NHL live
18. 03.
kurzy
01:30info
CGY
WSH
NHL live
03:00info
SEA
BUF
NHL live
19. 03.
kurzy
00:00info
BOS
OTT
NHL live
00:00info
DET
CBJ
00:00info
NJD
PIT
00:00info
NYR
WPG
00:00info
PHI
TOR
00:30info
NYI
CAR
01:00info
NSH
SJS
01:00info
STL
COL
02:00info
EDM
MTL
03:00info
ANA
MIN
03:30info
LAK
CHI
03:00info
VAN
BUF
03:00info
VGK
TBL
NHL live
«

Sumáre

Chára skóroval ako hviezda zápasu, Gáborík asistoval

V štyroch pondelkových zápasoch NHL hrali dvaja Slováci. Obaja bodovali pri prehrách svojich tímov. Zdeno Chára skóroval a stal sa treťou hviezdou zápasu, Marián Gáborík asistoval. Kolega Jaroslava Haláka zažiaril vyše 50 zákrokmi.

Chára pomohol Bostonu gólom natiahnuť dlhú bodovú sériu

Slovenský obranca Zdeno Chára bodoval v treťom zápase po sebe, keď v 37. minúte znižoval stav na 1:2 svojím štvrtým gólom v sezóne, prvým od 4. decembra po 16 dueloch. Nechytateľná delovka bola jednou z jeho troch striel v stretnutí, v ktorom bol celkovo druhým najvyťaženejším hráčom s takmer 25 minútami na ľade. Taktiež zblokoval štyri strely súpera, najviac v tíme. Boston aj vďaka svojmu kapitánovi zmazal stratu 0:2, ale Tyler Seguin na konci tretej minúty predĺženia využil početnú výhodu počas avizovaného vylúčenia a po peknom sóle rozhodol o výhre Dallasu 3:2. Pre texaský klub znamenala koniec trojzápasovej série prehier na súperových klziskách, kým Bostonu pretrhol šnúru piatich domácich triumfov. Stephen Johns a Alex Radulov posielali Stars do vedenia, Jamie Benn dvakrát asistoval a Kari Lehtonen predviedol 30 zákrokov na úvod štvorzápasového výjazdu. O jeden menej ich urobil Anton Chudobin, ktorý však pomohol Bruins bodovať v 13. zápase po sebe (9-0-4). Je to ich najdlhšia séria od marca 2014. Na 2:2 vyrovnával stav Ryan Spooner v tretej tretine, keď si brankárom vyrazený puk po jeho strele zrazil do vlastnej brány Esa Lindell. Jeho spoluhráč Jason Spezza bol zdravým náhradníkom.

Chárov 4. gól v sezóne:


Hviezdy duelu: 1. T. Seguin, 2. J. Benn (obaja DAL), 3. Z. Chára (BOS)

Článok pokračuje pod reklamou

Gáborík ukončil bezbodovú sériu, no Kings prehrali ďalšie štátne derby

Marián Gáborík ukončil trojzápasovú sériu bez bodu, keď si pripísal siedmu asistenciu v sezóne pri jedinom góle Los Angeles v domácom zápase proti štátnemu rivalovi zo San Jose. V 53. minúte prihrával na gól Trevorovi Lewisovi, ktorý znižoval stav na 1:3. Počas 14 minút v akcii vyslal tri strely na Martina Jonesa, ktorý s 35 zákrokmi doviedol Sharks k výhre 4:1. Chris Tierney zaznamenal gól a asistenciu, Joonas Donskoi a Dylan DeMelo po dve prihrávky. Víťazný gól strelil Barclay Goodrow, skórovali aj Mikkel Bödker a Joe Thornton, ktorý trafil prázdnu bránu 20 sekúnd pred koncom. Darcy Kuemper inkasoval trikrát z 32 striel pri štvrtej prehre Kings v sérii doma i celkovo. Pred dvomi dňami podľahli ďalšiemu kalifornskému tímu – Anaheimu. San Jose začalo trojzápasový výjazd treťou výhrou nad Kings v štyroch tohtosezónnych súbojoch (3-0-1).

Gáboríkova 7. asistencia v sezóne:

Hviezdy duelu: 1. Ch. Tierney, 2. D. DeMelo, 3. M. Jones (všetci SJS)

Greiss doviedol Isles k výhre v Montreale životným výkonom

Thomas Greiss sa vrátil do brány New Yorku Islanders po troch zápasoch a vo veľkom štýle. Vytvoril si osobný rekord s 52 zákrokmi a doviedol svoj tím k víťazstvu 5:4 v Montreale, tretiemu v sérii po predošlých piatich prehrách. Rozhodol o ňom John Tavares, ktorý strelil druhý gól v zápase v druhej minúte predĺženia. Prvým zvyšoval náskok na 4:2 vo vlastnom oslabení. Mathew Barzal zaznamenal gól a dve asistencie pri svojom druhom trojbodovom zápise po sebe a piatom v sezóne. Anthony Beauvillier a Adam Pelech tiež skórovali a Jordan Eberle dvakrát asistoval pri druhej výhre Islanders na ľade súpera po siedmich prehrách. Canadines zmazali stratu 0:2 i 2:4 vďaka presným zásahom Nicolasa Deslauriersa, Paula Byrona, Jonathana Drouina a Maxa Paciorettyho, ktorý sa presadil vo štvrtom dueli po sebe. Drouin ukončil 13-zápasové strelecké suchoty, Alex Galchenyuk a Jakub Jeřábek získali po dve prihrávky. Carey Price čelil 24 strelám, kým jeho spoluhráči ich vyslali 56. Je to najviac v klubovej histórii od roku 1990. Montreal prehral druhý zápas po sebe, ale bodoval v posledných štyroch. Islanders dohrávali duel bez obrancu Scotta Mayfielda, ktorého trafil do tváre odrazený puk z hokejky Paciorettyho.

Tavaresov víťazný gól:

Hviezdy duelu: 1. M. Barzal, 2. J. Tavares (obaja NYI), 3. A. Galchenyuk (MTL)

Bernier i Colorado si predĺžili víťazné série

Traja rôzni úspešní strelci a 33 zákrokov Jonathana Berniera doviedli Colorado k víťazstvu 3:1 nad Anaheimom, ktoré preň bolo šiestym domácim a celkovo siedmym v sérii. Rozdielový gól a svoj 20. v sezóne strelil v strede zápasu Nathan MacKinnon. Matt Nieto otvoril skóre duelu v prvej tretine a Colin Wilson ho uzavrel 20 sekúnd pred koncom druhej tretiny v presilovej hre. Bernier si predĺžil sériu bez prehry na šesť zápasov, najdlhšiu v kariére. Prekonal ho iba Chris Wagner, ktorý znižoval stav na 1:2. Ryan Miller urobil 26 zákrokov pri tretej prehre Ducks v posledných štyroch dueloch a druhej proti Avalanche po sebe. Denverský tím potrebuje ešte päť výhier na vyrovnanie svojho rekordu z prelomu januára a februára 1999.

Hviezdy duelu: 1. J. Bernier, 2. C. Söderberg, 3. N. MacKinnon (všetci COL)

Slováci v akcii:

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
M. Gáborík (LAK) 14:07 0 1 1 0 0 3 0
Z. Chára (BOS) 24:46 1 0 1 0 0 3 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Anaheim priniesol nemilú správu o RegendoviLepší ako velikáni slovenského hokeja: Šimon Nemec má na dosah rekord! Bedard medzi hráčmi týždňa. Na čele je ruská hviezda Život v prvom útoku: Nový parťák je skvelý, no musíte byť neustále v strehu, tvrdí Pospíšil Slafkovský by s týmto tempom dokázal, čo naposledy zvládli Hossa a Gáborík!Dvorského gólová séria je mimoriadna. Len jeden hráč v lige zažil dlhšiu! Gretzky odmietol podiel v kanadskom tíme! Aký som len hlúpy, ľutuje s odstupom časuBoj o Celebriniho: Aké šance majú aktuálne tímy na zisk draftovej jednotky? Petrovský zatienil Dvorského a bol terčom veľkej špinavosti! Slovák vychytal výhru nad Mešárom + videoKelemen a Kňažko potvrdili formu pri víťazných góloch. Koch prišiel o sériu Latkóczy to dokázal, zahrá si finálový turnaj! Výhru vychytal aj ďalší Slovák Zhodenie rukavíc sa mu vypomstilo: Obranca Oilers utrpel zlomeninuPôjde na koberec: Ruského obrancu čaká konfrontácia s disciplinárkou NHL Nemec viedol svoj tím, prvý tím so Slovákom je vyradený z hry o play-off!Mešár: Mužský hokej by mi pomohol. MS alebo AHL? Rastie nám hviezda: Dvorský má lepší gólový priemer aj ako najlepší strelec ligy!Nemec atakoval Top 10, na rekord stratil 5 minút. Nedrží ho Zdeno Chára Na ľade si nič nedarujú: Pospíšil hovoril o účasti na MS i incidente so SlafkovskýmSlafkovský klubový rekord neohrozí. Už je v top 40 všetkých čias, prekoná aj Tomáša Jurča? Nemec: K novému trénerovi máme bližšie, otočilo sa to v môj prospech Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies