Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
CAR
NYI
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Babcock reaguje na kritiku: Najali mňa, aby som rozhodoval

Matthews by mal dostať viac priestoru, Kadri by mal dostať nového krídelníka, Polák by nemal hrávať. Toto sú časte výhrady, ktoré musí tréner Toronta Mike Babcock počúvať. V stredu sa kritikom, ktorí spochybňujú jeho rozhodnutia, postavil.

„Takto sa na to pozerám: Najali mňa, aby som robil rozhodnutia,“ skonštatoval Babcock pre CP. Kritiku si však príliš k srdcu neberie. „Ak sa necháte ovplyvňovať takýmito rečami... viete si predstaviť, že by ste si ich brali k srdcu zakaždým, keď vám niekto v živote povie, že by ste niečo nemohli urobiť? Kam by ste sa dostali?“

Toronto je tretie v Atlantickej divízii, 11 bodov pred štvrtým Detroitom. Od 28. decembra však nevyhralo ani jeden zápas v normálnom hracom čase a od výhry nad Arizonou má bilanciu 2-3-3. Preto mnohí začali intenzívnejšie kritizovať, že si Babcock tvrdohlavo stojí za svojou zostavou a veľmi ju nemení.

Najčastejšie sa pritom spomínajú krídelník Leo Komarov a obranca Roman Polák, ktorých by mnohí zo zostavy úplne vyradili a nahradili mladšími, zručnejšími hráčmi. Babcock však verí, že obaja sú pre jeho systém dôležití.

„Môžeme poprehadzovať hráčov, ak cítime, že nám to pomôže stať sa lepším mužstvom. Keď sa však pozriem na naše posledné zápasy, tak si myslím, že sme v dobrej situácii. Necítim to tak ako vy, médiá. Ani trochu. Keď to tak budem cítiť, potom nejaké veci zmeníme,“ povedal Babcock.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies