Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Sabres sú hrozní a môžu za to majitelia, tvrdí miestny novinár

Tréner Buffala Phil Housley po zahanbujúcej sobotnej prehre 1:7 s Dallasom povedal, že jeho hráči hrali „celkom dobrý hokej“. To šokovalo miestneho novinára Buckeyho Gleasona, ktorý uvažoval o tom, či tréner vôbec sledoval rovnaký zápas.

Redaktor denníka Buffalo News vymenoval všetko, čo Sabres nešlo – nebolo toho málo – a potom ironicky napísal: „Inak boli Sabres úžasní.“ Pripomenul bučanie fanúšikov a otvorene sa pustil do kritiky.

„Ak ste prišli po solidárnosť pre Sabres alebo ich fanúšikov a návrhy, že sú pred nimi lepšie dni, tak ste prišli na zlé miesto. Sabres sú hrozný tím na hroznom mieste vďaka hrozným majiteľom a hroznému plánu prestavby, ktorý bol zavedený pred touto dlhou, hroznou sezónou,“ napísal Gleason.

„Sabres dostávajú presne to, čo si zaslúžia, po jednom zbabranom rozhodnutí za druhým, odkedy tím v roku 2011 kúpili Terry a Kim Pegulovci. Sabres nebudú hrať v play-off v siedmej sezóne pod Pegulovcami, čo je len ťažko náhoda vzhľadom na veľkosť danej vzorky.“

Článok pokračuje pod reklamou

Gleason tvrdí, že sa skončili dni, v ktorých mali fanúšikovia Sabres ilúzie, že príchod talentovaného Jacka Eichela zaistí klubu pomerne rýchlo miestenku v play-off. Chýbajú mu podľa neho dostatočne dobrí spoluhráči. Tí súčasní sú preplatení a nepodávajú výkony, ktoré sa od nich očakávajú.

Novinárovi tiež prekáža, že sa v kabíne pestuje kultúra, v ktorej je prehrávanie akceptované. Tiež poukázal na výpoveď prísneho a ambiciózneho trénera Dana Bylsmu, ktorého odchod si údajne vydupkali u vedenia hráči.

Pritom v Pittsburghu dobre vychádzal s Jasonom Botterillom, ktorý sa stal v lete generálnym manažérom. Ten však nemal vplyv na toto rozhodnutie, pretože vtedy ešte v tíme nepôsobil. Nakoniec najal Housleyho, ktorého experiment sa zatiaľ neukazuje ako úspešný.

„Housley sa ukázal s vierou, že zavedie rýchly štýl hry, no bez ohľadu na svoj káder. Zatiaľ je to pokus, ktorý zlyhal. Hlavný tréner sa snaží hranatú kocku vložiť do okrúhleho otvoru spôsobom, ktorému by určite rozumel Rex Ryan (bývalý tréner Buffalo Bills/NFL, pozn. red.). Toho Pegulovci najali a o menej ako dve sezóny aj vyhodili,“ skonštatoval Gleason.

„A podobne ako Rex, ani Housley nikoho neoklame,“ doplnil ako narážku na podobné tvrdenia trénera, akým bolo to, že Sabres hrali v poslednom zápase „celkom dobrý hokej“.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies