Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
VGK
1
ANA
1
po 2. tr.
LAK
3
CHI
1
20. 04.
kurzy
CAR
NYI
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Slováci v NHL

Jaroš je opäť zranený. Dostane v tejto sezóne ešte šancu v NHL?

Nádejný slovenský obranca Christian Jaroš vynechal stredajší zápas Belleville proti Manitobe z nižšej AHL. Dôvodom jeho absencie boli zdravotné problémy.

Jaroš, ktorý v tejto sezóne už pre zranenia absentoval dvakrát, utrpel v sobotu zranenie dolnej časti tela, keď sa v zápase proti Lavalu pokúšal zblokovať strelu. Duel dohral, hoci najskôr odišiel do šatne a pri odchode kríval.

Rozsah zranenia nie je momentálne známy.

Dvadsaťjedenročný rodák z Košíc odohral doteraz v AHL 31 zápasov, v ktorých zaznamenal dva góly a desať asistencií. Pripísal si aj 35 trestných minút a tri mínusové body. Napriek nim však svojimi výkonmi tešil.

Článok pokračuje pod reklamou

Jaroš vo svojej prvej sezóne v Severnej Amerike dostal aj šancu v prvom tíme Ottawy. V NHL odohral svoje prvé dva zápasy, v ktorých nebodoval. Stalo sa tak ešte v októbri.

Ottawe sa každým dňom čoraz viac vzďaľuje play-off a momentálne je jej strata šestnásťbodová. Naskytá sa nám teda otázka, či by po prípadnom zotavení nemohol Jaroš v profilige dostať do konca aktuálnej sezóny ešte šancu.

S minimálnou pravdepodobnosťou záchrany tejto sezóny by tím mal viac riešiť svoju budúcnosť. A preto by nebolo od veci, ak by v tejto sezóne ešte vyskúšal mladíkov, vrátane Jaroša. A o to viac, že zrejme nebudú ani veľmi chýbať Belleville, ktoré je takisto na ceste za ročníkom bez play-off.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies