Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Sumáre

Biedna noc Slovákov, Gáborík sa vrátil do hry

V deviatich sobotných zápasoch NHL hrali traja Slováci. Ani jeden z nich nebodoval a všetci traja prehrali. Mitch Marner zažiaril piatimi bodmi, on i Charlie Coyle dosiahli míľniky. Tampa vyradila číslo svojej legendy.

Patrick rozhodol v nájazdoch o výhre Flyers nad Arizonou

Nolan Patrifck ukončil nájazdovú lotériu v siedmej sérii, keď rozhodol o výhre Philadephie 4:3 na ľade Arizony, tretej po sebe. Gólmi k nej prispeli Claude Giroux, Michael Raffl a Wayne Simmonds, ktorí posielali Flyers do vedenia 2:1 i 3:2. Shayne Gostisbehere dvakrát asistoval. Jason Demers, Alex Gligoski a Zac Rinaldo skórovali z hráčov Coyotes, ktorí prehrali tretí domáci zápas po sebe a prišli o sériu štyroch výhier nad Philadelphiou. Antti Raanta kryl 40 striel a päť nájazdov, v ktorých ho prekonal aj Jakub Voráček. Brian Elliott zastavil 24 striel a hneď v prvej sérii nájazdov ho prekonal Nick Cousins. Pri druhom sa však zranil a duel dochytal Michal Neuvirth. Slovenský útočník Richard Pánik nebodoval v siedmom zápase po sebe. V drese Arizony odohral vyše 12 minút s bilanciou plusový bod, strela, menší trest za držanie, dva bodyčeky i bloky. Jeho tím prehral piaty z posledných šiestich duelov.


Patrickov rozhodujúci nájazd:

Hviezdy duelu: 1. N. Patrick (PHI), 2. Z. Rinaldo (ARI), 3. C. Giroux (PHI)

Článok pokračuje pod reklamou

Boston podľahol Buffalu, Rask prišiel o sériu

Jack Eichel sa zranil, ale jeho spoluhráči na to zareagovali jedným z najlepších výkonov v sezóne. Aj vďaka tomu Buffalo zdolalo Boston 4:2 a ukončilo Tuukkovi Raskovi bodovú sériu trvajúcu 21 zápasov. Scott Wilson zaznamenal gól a asistenciu, Evander Kane a Benoit Pouliot tiež skórovali v druhej tretine a Rasmus Ristolainen pridal poistku do prázdnej brány. Chad Johnson kryl 25 striel a prekonať ho dokázali len Ryan Spooner a David Backes. Slovenský obranca Zdeno Chára neuspel ani s jednou z troch striel. Odohral 21 a štvrť minúty, pripísal si jeden mínusový bod. Rask nakoniec zápas opustil s 24 zákrokmi. Naposledy nezískal pre tím aspoň bod 26. novembra. „Myslím si, že bolo celkom zrejmé, že toto nebol náš najlepší zápas. Nehrali sme tak ako sme chceli. Aj to sa stáva,“ poznamenal po zápase.


Hviezdy duelu: 1. B. Pouliot, 2. S. Wilson, 3. S. Reinhart (všetci BUF)

Veľký večer zakončila Tampa víťazstvom nad Los Angeles

Marián Gáborík sa po troch zápasoch vrátil do zostavy Los Angeles, ale odohral len sedem a pol minúty, pričom zaznamenal jednu strelu a zviditeľnil sa dvojminútovým pobytom na trestnej lavici za hákovanie. Jeho Los Angeles prehralo na ľade Tampy Bay 3:4. Pre domácich bolo toto víťazstvo peknou bodkou za večerom, ktorý patril vyradeniu čísla Vincenta Lecavaliera. Andrej Vasilevskij predviedol 44 zákrokov a o góly sa postarali štyria rôzni strelci, menovite Steven Stamkos, Alex Killorn, Cedric Paquette a Nikita Kučerov. Darcy Kuemper striedal po treťom inkasovanom góle, Jonathan Quick následne urobil 13 zákrokov. Obaja čelili 14 strelám. O góly L.A. sa postarali Jonny Brodzinski, Kyle Clifford a Christian Folin. Kalifornský tím prišiel o trojzápasovú víťaznú sériu.


Hviezdy duelu: 1. A. Vasilevskij (TBL), 2. S. Stamkos (TBL), 3. A. Kopitar (LAK)

Coyle, Dubnyk doviedli Wild k výhre nad Chicagom

Charlie Coyle strelil dva góly, vrátane víťazného a Devan Dubnyk zastavil všetkých 44 striel pri jeho štvrtom čistom konte v sezóne. Minnesota najmä vďaka nim zdolala trápiace sa Chicago 3:0 a vylepšila si klubový rekord s 12-zápasovou domácou bodovou šnúrou. Coyleov druhý gól bol zároveň jeho 200. bodom v NHL, Dubnykových 44 zákrokov je druhý najvyšší počet pri shutoute v histórii Wild. Mikko Koivu vsietil zvyšný gól v presilovej hre. Jeff Glass čelil iba 19 strelám, no nezabránil piatej prehre Blackhawks v sérii celkovo a tretej vonku. Tomáš Jurčo v ich drese opäť nenastúpil.


Coyleov 200. bod v NHL:

Hviezdy duelu: 1. D. Dubnyk, 2. Ch. Coyle, 3. Z: Parise (všetci MIN)

Sharks uknčili sériu domácich prehier, Pavelski štvorbodový

Joe Pavelski zaznamenal dva góly a dve asistencie, Joakim Ryan strelil prvé dva góly v NHL, vrátane víťazného a San Jose zvíťazilo nad Edmontonom 6:4. Skórovali aj Barclay Goodrow a Tomáš Hertl, kým Aaron Dell pomohol ukončiť sériu troch domácich prehier 27 zákrokmi. Prekonali ho dvojgólový Zack Kassian, dvojbodový Leon Draisaitl a Brandon Davidson, ktorí otočili stav z 0:3 na 4:3. Mike Cammalleri dvakrát asistoval a Al Montoya sa prezentoval 24 zákrokmi pri tretej prehre Oilers celkovo i vonku. Andrej Sekera nehral pre zranenie z predošlého duelu. Sharks ukončili sériu troch prehier proti kanadskému tímu.


Hviezdy duelu: 1. J. Ryan, 2. T. Hertl, 3. J. Pavelski (všetci SJS)

McGinn zariadil víťazstvo Caroliny nad Coloradom

Brock McGinn strelil dva góly, vrátane víťazného v 35. sekunde tretej tretiny a Carolina zdolala Colorado 3:1. Sebastian Aho pridal gólovú poistku, Elias Lindholm dvakrát asistoval a Cam Ward predviedol 29 zákrokov. Recept na neho našiel iba Tyson Barrie, ktorý otvoril skóre zápasu v závere prvej tretiny. McGinn odpovedal na jeho gól už po 18 sekundách. Semion Varlamov chytil 32 striel, no nezabránil tretej prehre Avalanche na ľade súpera v sérii. Hurricanes si vylepšili bilanciu na 4-2-1 v rámci osemzápasovej domácej série. Colorado zdolali prvýkrát po troch prehrách.

Hviezdy duelu: 1. B. McGinn, 2. C. Ward, 3. E. Lindholm (všetci CAR)

Columbus deklasoval New Jersey a ukončil sériu prehier

Šiesti rôzni hráči skórovali v jednom slede a Sergej Bobrovskij urobil 34 zákrokov pri víťazstve Columbusu 6:1 nad New Jersey, ktorým ukončil sériu piatich prehier celkovo a troch na domácom ľade. Artemij Panarin a Oliver Bjorkstrand si pripísali po góle a asistencii, o zvyšné góly sa postarali Pierre-Luc Dubois, Josh Anderson, Nick Foligno a Matt Calvert v presilovke. Boone Jenner so Sethom Jonesom dvakrát asistovali a Sergej Bobrovskij chytil 34 striel. Čisté konto mu pokazil Kyle Palmieri v 57. minúte. Keith Kinkaid čelil spolu až 50 strelám. Devils prehrali aj tretí zápas po predošlých troch výhrach.

Hviezdy duelu: 1. S. Bobrovskij, 2. O. Bjorkstrand, 3. A. Panarin (všetci CBJ)

Marner doviedol Toronto k výhre nad rivalom z Ottawy

Bitku o Ontário vyhralo Toronto. Veľkú zásluhu na tom mal Mitch Marner, ktorý strelil dva góly a pridal tri asistencie, aby doviedol Maple Leafs k výhre 6:3 nad Ottawou. Dosiahol tiež hranicu 100 bodov v NHL. Patrick Marleau pridal gól a dve asistencie, skórovali aj Auston Matthews, James van Riemsdyk a Nazem Kadri. K siedmej výhre z posledných ôsmich duelov viedlo aj 22 zákrokov Frederika Andersena, ktorého pokorili Johnny Oduya, Derick Brasard a Ryan Dzingel. Craig Anderson inkasoval v prvej tretine tri góly z desiatich striel, od druhej chytal Mike Condon, ktorý urobil 28 zákrokov. Marner je prvým hráčom Toronta s päťbodovým výkonom od roku 2009. Do zostavy Senators sa vrátil Mark Stone, ktorý si pripísal dve asistencie.


Marnerov 100. bod v NHL:

Hviezdy duelu: 1. M. Marner, 2. N. Kadri, 3. P. Marleau (všetci TOR)

Rinne skvelým výkonom doviedol Nashville k výhre v Montreale

P. K. Subban pri návrate do Montrealu nebodoval, ale tešil sa z výhry Nashvillu 3:2 po samostatných nájazdoch, v ktorých ako jediný uspel Ryan Ellis. Inak k výhre prispel najmä skvelý brankársky výkon. Pekka Rinne pomohol k triumfu 47 zákrokmi, vrátane 10 v predĺžení. O góly Predators sa postarali Kevin Fiela a Scott Hartnell, ktorí prekonali Careyho Pricea z 32 striel. Na Rinneho vyzreli len Brendan Gallagher a Jonathan Drouin.

Ellisov rozhodujúci nájazd:

Hviezdy duelu: 1. R. Ellis (NSH), 2. P. Rinne (NSH), 3. B. Gallagher (MTL)

Slováci v akcii:

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
M. Gáborík (LAK) 7:35 0 0 0 -1 2 1 0
R. Pánik (ARI) 12:11 0 0 0 +1 2 1 2
Z. Chára (BOS) 21:17 0 0 0 -1 0 3 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies