Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
SEA
2
BUF
5
19. 03.
kurzy
00:00info
BOS
OTT
NHL live
00:00info
DET
CBJ
00:00info
NJD
PIT
00:00info
NYR
WPG
00:00info
PHI
TOR
00:30info
NYI
CAR
01:00info
NSH
SJS
01:00info
STL
COL
02:00info
EDM
MTL
03:00info
ANA
MIN
03:30info
LAK
CHI
03:00info
VAN
BUF
03:00info
VGK
TBL
NHL live
20. 03.
kurzy
00:30info
WSH
TOR
NHL live
01:00info
DAL
ARI
03:00info
LAK
MIN
«

Správy z NHL

Aktuálna draftová jednotka hviezdou uplynulého týždňa NHL! + video

Národná hokejová liga (NHL) v pondelok, ako zvyčajne, vyhlásila mená troch najlepších hráčov uplynulého týždňa. Stali sa nimi Nico Hischier, Antti Raanta a Mark Scheifele.

1. HVIEZDA – NICO HISCHIER (NEW JERSEY DEVILS)

Švajčiarsky center skóroval v každom zo štyroch víťazných zápasov týždňa, v ktorých spolu nazbieral sedem bodov. Stal sa len piaty nováčikom klubovej histórie so štvorzápasovou gólovou sériou, prvým od sezóny 1984/85 (Greg Adams). V prvom dueli zaznamenal gól a asistenciu, v druhom dokonca gól a dve prihrávky. Bol to jeho tretí trojbodový zápis kariéry. Vo zvyšných dvoch už len raz skóroval. Doposiaľ odohral všetkých 59 zápasov ročníka, v ktorých nazbieral 39 bodov. Patrí mu s nimi šieste miesto medzi nováčikmi, s 13 gólmi je medzi nimi deviaty a s 26 prihrávkami štvrtý.

2. HVIEZDA – ANTTI RAANTA (ARIZONA COYOTES)

Článok pokračuje pod reklamou

Fínsky brankár zastavil 123 zo 126 striel v troch víťazných dueloch s úspešnosťou zákrokov 97,6 % a priemerom 0,9 inkasovaného gólu. Vychytal aj jedno čisté konto, a to na záver týždňa proti Edmontonu (1:0) so 40 zákrokmi. Bolo jeho prvým v ročníku a deviatym v kariére. V predošlých zápasoch chytil 34 a 37 striel. V tejto sezóne má bilanciu 12-14-6 s úspešnosťou 92,4 % a priemerom 2,45. Celkovo zasiahol do 35 zápasov.

3. HVIEZDA – MARK SCHEIFELE (WINNIPEG JETS)

Kanadský center strelil tri góly a pridal štyri asistencie v troch víťazných zápasoch. Hneď na úvod týždňa zaznamenal dva góly a prihrávku pri výhre nad Washingtonom (4:3). Najskôr vo vlastnom oslabení vynútil predĺženie, v ktorom prihrával na rozhodujúci gól. V ďalšom dueli nazbieral tri asistencie, v poslednom vsietil víťazný gól. So 46 bodmi (18+28) s 43 zápasoch sezóny je v tíme druhý, aj keď 16 ich vynechal pre zranenie.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Rangers prišli na niekoľko týždňov o obrancu. Naplnili sa obavy? Kariéru končí hráč s 1000+ duelmi v NHL. Bol aj najužitočnejším hráčom zápasu hviezdRuský obranca bol suspendovaný za svoj čin z floridského derby Montreal poslal svoju jednotku draftu do AHLFlames, Oilers a Wild podpisovali zmluvy s mladíkmi Pospíšil otvorene o škandále: Veľká škoda, čo sa udialo. Bola to hlúposť Slovenský súboj v NHL je za nami, zažiaril v ňom Ovečkin. Prepisoval dejiny Anaheim priniesol nemilú správu o RegendoviVytvorí Nemec rekord? Ak by skončil ročník teraz, bol by jeho! Bedard medzi hráčmi týždňa. Na čele je ruská hviezda Život v prvom útoku: Nový parťák je skvelý, no musíte byť neustále v strehu, tvrdí Pospíšil Slafkovský by s týmto tempom dokázal, čo naposledy zvládli Hossa a Gáborík!Dvorského gólová séria je mimoriadna. Len jeden hráč v lige zažil dlhšiu! Gretzky odmietol podiel v kanadskom tíme! Aký som len hlúpy, ľutuje s odstupom časuBoj o Celebriniho: Aké šance majú aktuálne tímy na zisk draftovej jednotky? Petrovský zatienil Dvorského a bol terčom veľkej špinavosti! Slovák vychytal výhru nad Mešárom + videoKelemen a Kňažko potvrdili formu pri víťazných góloch. Koch prišiel o sériu Latkóczy to dokázal, zahrá si finálový turnaj! Výhru vychytal aj ďalší Slovák Zhodenie rukavíc sa mu vypomstilo: Obranca Oilers utrpel zlomeninuPôjde na koberec: Ruského obrancu čaká konfrontácia s disciplinárkou NHL Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies