Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Sumáre

Tatar skóroval, Chára získal plusku pri výhre

V deviatich utorkových zápasoch NHL hrali len dvaja Slováci. Tomáš Tatar skóroval pri prehre, kým Zdeno Chára bol pri víťaznom obrate. Anže Kopitar dosiahol hneď dva významné míľniky.

Tatar skorigoval prehru Detroitu v Nashville

Tomáš Tatar dotlačil puk v skrumáži pred bránou za Juuseho Sarosa, ale jeho 16. gól v sezóne už Detroitu nestačil ani na zisk bodu. Dal ním však svojmu tímu šancu na zvrat, keď v 48. minúte znížil stav na 2:3. Napokon to bol konečný výsledok domáceho zápasu proti Nashville. Pre hostí znamenala výhra predĺženie bodovej série na súperových klziskách na osem duelov (5-0-3). Scott Hartnell a Kyler Turris vybudovali v prvej tretine náskok 2:0, víťazný gól na 3:1 strelil v úvode tretej tretiny Viktor Arvidsson. Roman Josi s Ryanom Ellisom dvakrát asistovali a Saros predviedol 34 zákrokov. Trikrát ho strelecky ohrozil Tatar, ktorý odohral 17 a pol minúty aj s plusovým bodom. Z jeho spoluhráčov skóroval iba dvojbodový Andreas Athanasiou. Jimmy Howard kryl 26 striel pri tretej prehre Red Wings v ostatných štyroch zápasoch. Predators zdolali v predošlých siedmich vzájomný súbojoch.

Tatarov 16. gól v sezóne:

Hviezdy duelu: 1. R. Josi (NSH), 2. A. Athanasiou (DET), 3. J. Saros (NSH)

Článok pokračuje pod reklamou

Boston otočil zápas v Edmontone v tretej tretine

Edmonton viedol po dvoch tretinách domáceho zápasu proti Bostonu 2:0, ale napokon si všetky body odviezli hostia. V tretej tretine totiž strelili tri góly a zvíťazili 3:2. Ryan Strome a Jujhar Khaira vybudovali Oilers náskok, ktorý zmazali Noel Acciari a Matt Grzelcyk. Víťazný obrat zavŕšil 64 sekúnd pred koncom David Krejčí. Anton Chudobin čelil iba 20 strelám, kým Cam Talbot až 44. Päť ich na neho vyslal Zdeno Chára, ktorý bol s časom 22:39 najvyťaženejším hráčom tímu. Zaznamenal aj plusový bod a polovicu všetkých zblokovaných striel Bruins (5). Tí vyhrali 13. z posledných 16 zápasov na ľade súpera a druhý z troch na aktuálnom výjazde. Kanadský tím prehral ôsmy z ostatných desiatich duelov.

Krejčího víťazný gól:

Hviezdy duelu: 1. D. Krejčí (BOS), 2. C. Talbot (EDM), 3. D. Backes (BOS)

Kings natiahli víťaznú sériu, Kopitar s dvomi míľnikmi

Los Angeles strelilo po dva góly v druhej i tretej tretine a vyhralo vo Winnipegu 4:3, aby si predĺžilo víťaznú sériu na tri zápasy. Alec Martinez a Dion Phaneuf otočili stav z 0:1 na 2:1 v presilových hrách, Torey Mitchell a Dustin Brown vsietili rozhodujúce góly. Martinez pridal asistenciu, Adrian Kempe ich získal dve a Darcy Kuemper sa prezentoval 30 zákrokmi. Anže Kopitar asistoval a dosiahol 800. bod v jeho 900. zápase v NHL. Phaneuf zaznamenal tri góly v štyroch dueloch od výmeny z Ottawy. Blake Wheeler, Dustin Byfuglien a Patrik Laine skórovali z hráčov Jets, ktorí prišli o sériu troch výhier. Všetci traja strelci si pripísali aj asistenciu, kým Connor Hellebuyck opustil zápas s 28 zákrokmi. Oba tímy využili dve presilovky z piatich. Marko Daňo opäť nehral.

Kopitarov míľnik:

Hviezdy duelu: 1. A. Martinez (LAK), 2. D. Byfuglien (WPG), 3. T. Mitchell (LAK)

Andersen vyhral brankársky súboj s Luongom

Utorkový zápas v Toronte bol o brankároch. Ako víťaz duel opúšťal Frederik Andersen, ktorý domáci tím doviedol k výhre 1:0 nad Floridou so 40 zákrokmi. Pre dánskeho brankára to bolo piate čisté konto a 30. víťazstvo sezóny. Pre kanadský tím to bolo siedme víťazstvo doma po sebe a 11 z posledných 12 zápasov celkovo. Rozhodol o ňom na konci prvej tretiny James van Riemsdyk, ktorý prekonal Roberta Luonga ako jediný z 31 striel. Panthers prehrali druhý zápas po sebe po trojzápasovej víťaznej sérii. „Obaja brankári boli dnes skutočne skvelí. Myslím si, že v tretej tretine sme si vytvorili tlak, vytvorili sme si veľa šancí, ale ani jedna neprešla do brány. Je to ťažká prehra,“ poznamenal útočník Jonathan Huberdeau.

Andersenov koncert:

Hviezdy duelu: 1. F. Andersen (TOR), 2. J. van Riemsdyk (TOR), 3. R. Luongo (FLA)

Bobrovskij doviedol Columbus k úspechu v New Jersey

Columbus potreboval, aby jeho najlepší hráč vykročil, aby sa play-off nevzdialilo ešte viac. A Sergej Bobrovskij nesklamal. Ruský brankár kryl 30 striel, v tretej tretine urobil niekoľko veľkých zákrokov a tím z Ohia vďaka nemu porazil New Jersey tesne 2:1. K ukončeniu trojzápasovej série prehier viedli aj góly Boone Jennera a Scotta Harringtona. Blue Jackets vyhrali od 18. januára ešte len piatykrát, ale vďaka tomu sa posunuli na pozíciu druhej divokej karty vo Východnej konferencii, hneď za New Jersey. Jediný gól Devils strelil Taylor Hall, ktorý si natiahol bodovú sériu na 12 duelov. Dlhšiu v tejto sezóne nikto neťahal. Keith Kinkaid urobil 17 zákrokov.

Hviezdy duelu: 1. S. Harrington (CBJ), 2. T. Hall (NJD), 3. S. Bobrovskij (CBJ)

Voráček zažiaril pri výhre Flyers nad Canadiens

Jakub Voráček vynútil minútu a pol pred koncom tretej tretiny predĺženie, z ktorého čas odkrojil ďalšiu minútu a pol, kým český útočník strelil aj rozhodujúci gól. Philadelphia vďaka nemu vyhrala nad Montrealom 3:2. Voráček pritom zaznamenal aj asistenciu pri góle Nolana Patricka. K zlepšeniu bilanciu na 7-0-2 v posledných deviatich zápasoch pomohol aj Alex Lyon, ktorý zastavil 25 striel. Petr Mrázek mu robil náhradníka. Lyona, ktorý vychytal svoju druhú výhru v kariére, prekonali Jeff Petry a Paul Byron. Carey Price opustil duel s 30 zákrokmi. Za Canadiens odchytal 552. duel, čím prekonal Patricka Roya. Už len štyri zápasy mu chýbajú na rekord Jacquesa Plantea.


Voráčkove rozhodujúce góly:

Hviezdy duelu: 1. J. Voráček, 2. N. Patrick, 3. A. Lyon (všetci PHI)

Tampe vyšiel úvod a nakoniec zdolala Capitals

Tampa Bay chcela využiť fakt, že Washington hral druhý zápas za dva dni. Plán s ostrým štartom vyšiel dokonale a Lightning viedli po prvej tretine už 3:0. Nakoniec porazili Capitals pomerom 4:2. Brayden Point otvoril skóre už v tretej minúte a do prvej prestávky pridal ešte jeden presný zásah. Do čierneho sa trafili aj Chris Kunitz a Nikita Kučerov, zatiaľ čo Andrej Vasilevskij predviedol pri 35. víťazstve v sezóne 35 zákrokov. Recept na neho našli Lars Eller a Alexander Ovečkin, ktorí znížili stav na 2:3. Braden Holtby čelil nakoniec len 19 strelám. „Urobili sme tri chyby a oni všetky tri potrestali. Nemali tak veľa striel, ale strelili tie tri góly, vďaka ktorým sme sa ocitli v diere,“ lamentoval po zápase tréner Capitals Barry Trotz.

Hviezdy duelu: 1. B. Point (TBL), 2. R. Callahan (TBL), 3. L. Eller (WSH)

Sharks si predĺžili víťaznú sériu na úkor Blues

Mikkel Bödker a Logan Couture zaznamenali po góle a asistencii a doviedli San Jose k víťazstvu 3:2 v St. Louis, tretiemu v sérii. Gólom k nemu prispel aj Joonas Donskoi, Martin Jones urobil 31 zákrokov. Prekonali ho Ivan Barbašev a Vladimir Tarasenko v presilovej hre. Carter Hutton chytil 20 striel, ale nezabránil štvrtej prehre Blues v sérii. Všetky góly zápasu padli v druhej tretine. Nedohral ho domáci Sammy Blais, ktorý sa zranil po bodyčeku od Jannika Hansena. Bödker skóroval vo štvrtom dueli po sebe, pričom posledné dva rozhodol.

Hviezdy duelu: 1. M. Bödker, 2. L. Couture (obaja SJS), 3. I. Barbašev (STL)

Barrie, MacKinnon doviedli Colorado k výhre nad Canucks

Nathan MacKinnon asistoval pri troch góloch v normálnom hracom čase a vo štvrtej minúte predĺženia využil presilovú hru, čím rozhodol o výhre Colorada 5:4 vo Vancouveri. Tyson Barrie vynútil predĺženie ďalším presilovkovým gólom v 57. minúte a pridal štyri asistencie, skórovali aj Tyson Jost, trojbodový Mikko Rantanen a dvojbodový Gabriel Landeskog. Avalanche využili päť zo šiestich presiloviek a Semion Varlamov pomohol ukončiť krátku sériu dvoch prehier s 24 zákrokmi. Prekonali ho Darren Archibald, Nikolaj Goldobin v presilovke, Bo Horvat a Brandon Sutter, všetci v druhej tretine. Goldobin so Sutterom pridali ku gólu asistenciu a Anders Nilsson kryl 29 striel. Canucks prišli o náskok 4:1 a prehrali tretí zápas z posledných štyroch.

Hviezdy duelu: 1. T. Barrie, 2. N. MacKinnon (obaja COL), 3. N. Goldobin (VAN)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
Z. Chára (BOS) 22:39 0 0 0 +1 0 5 0
T. Tatar (DET) 17:37 1 0 1 +1 0 3 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies