Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Price po zásahu puku do masky netrénoval, Weber navštívil špecialistu

Jozef Struhár  
22.02.2018

Brankár tímu Montreal Canadiens, Carey Price, vynechal stredajší tréning po tom, čo ho v utorkovom zápase proti Philadelphii zasiahol do masky puk. Tréning vynechali aj ďalší dvaja hráči.

Price dostal preventívne voľno a tréner Claude Julien si nebol istý, či ho nedostane aj vo štvrtok, keď Canadiens nastúpia proti tímu New York Rangers. Julien však povedal, že jeho zverenec v maske neutrpel otras mozgu, hoci ešte nejaké vyšetrenia ho mali čakať.

Canadiens pre istotu povolali brankára Charlieho Lindgrena z Lavalu (AHL).

Na tréningu v stredu chýbali aj útočníci Alex Galchenyuk, ktorý dostal voľno a Andrew Shaw, ktorého trápi chrípka. Shaw hrať vo štvrtkovom zápase nebude.

Julien tiež informoval, že obranca Shea Weber mal na stredu naplánované stretnutie so špecialistom. Weber nehral od 16. decembra pre zranenie ľavého chodidla. To ho trápi od úvodného zápasu základnej časti.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies