Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Price má otras mozgu, Weber si už v sezóne nezahrá

Tím Montreal Canadiens oznámil vo štvrtok dve novinky ohľadom zranených opôr. Brankár Carey Price nakoniec utrpel otras mozgu a bude pauzovať neurčitú dobu. Obranca Shea Weber má zase definitívu v tom, že si v tejto sezóne už nezahrá.

Price utrpel otras mozgu v utorkovom zápase proti Philadelphii, keď ho do masky zasiahla strela Shaynea Gostisbehereho. Jeho stav sa bude monitorovať denne. „Pri otrasoch mozgu nikdy neviete, ako dlho bude hráč chýbať. Mohlo by to byť krátkodobé, ale aj dlhodobé. Uvidíme,“ poznamenal tréner Claude Julien.

Tridsaťročný Kanaďan má v tejto sezóne bilanciu 15-22-6 s 90,4% úspešnosťou zákrokov a priemerom 2,98 inkasovaného gólu na zápas. V novembri vynechal desať zápasov pre zranenie dolnej časti tela.

Už od 16. decembra Canadiens chýba Weber pre zranenie chodidla. Skúsený bek má za sebou návštevu špecialistu, po ktorej tím oznámil, že si už v tejto sezóne s určitosťou nezahrá. Bude totiž potrebovať operáciu.

„Snažili sme sa o to, aby sa zo zranenia zotavil bez nutnosti operácie, pretože bola dobrá šanca, že by sa mu to podarilo. Keď sa však stav nezlepšoval, lekári chceli druhý názor na to, či nebude operácia to správne riešenie. A záver bol, že sa špecialisti a naši lekári zhodli na tom, že to bude ďalší krok,“ skonštatoval Julien s tým, že by mal Weber stihnúť začiatok tréningového kempu.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies