Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 04.
kurzy
01:00info
BOS
OTT
01:00info
CBJ
CAR
01:30info
FLA
TOR
NHL live
01:00info
MTL
DET
01:00info
PHI
WSH
02:00info
WPG
SEA
04:00info
VGK
CHI
04:00info
VAN
CGY
NHL live
17. 04.
kurzy
01:00info
NYI
PIT
01:00info
TBL
TOR
NHL live
03:30info
DAL
STL
04:00info
ARI
EDM
NHL live
«

Sumáre

Halák inkasoval tri góly pri prehre s Canadiens

Jozef Struhár  
01.03.2018

V stredu sa v kanadsko-americkej NHL odohralo päť zápasov. Vyhrali v nich Buffalo, St. Louis, Colorado, Rangers a Montreal, proti ktorému sa postavil Jaroslav Halák.

Halák inkasoval tri góly pri prehre s Canadiens

Islanders mali dobrý vstup do zápasu, ale na gól Mathewa Barzala už nenadviazal nikto a Jaroslav Halák inkasoval tri góly, aby sa z triumfu 3:1 tešil jeho prvý tím v NHL, Montreal. Stav vyrovnal ešte v prvej tretine Paul Byron a misky váh priklonili na stranu domácich v druhej dvadsaťminútovke dvojbodový Jonathan Drouin a Nikita Sčerbak. Antti Niemi kryl 27 striel. Na Haláka smerovalo prvýkrát takmer po mesiaci menej ako 30 striel – 26. New York momentálne ťahá sériu štyroch prehier, v každom z duelov chytal slovenský gólman. „Nedokážeme premieňať naše šance. Je to frustrujce. Šance máme. Aj tento zápas sme mohli vyhrať,“ skonštatoval Barzal. Canadiens majú, na druhú stranu, v posledných piatich zápasoch bilanciu 2-0-3.

Halákov zákrok proti Lehkonenovi:

Hviezdy duelu: 1. A. Niemi (MTL), 2. J. Drouin (MTL), 3. M. Barzal (NYI)

Článok pokračuje pod reklamou

Buffalo opäť zaskočilo Tampu

Buffalo síce už dávno vypadlo z boja o play-off, ale stále ho môže ovplyvňovať. Jason Pominville strelil presilovkový gól v druhej minúte predĺženia, aby Sabres porazili silnú Tampu Bay pomerom 2:1. Evan Rodrigues vyrovnal stav v tretej tretine a Chad Johnson zastavil 21 striel. Ich tím zdolal najlepší tím Východnej konferencie druhýkrát za dva týždne a vo februári dvakrát porazil aj Boston. „Dnes všetci hrali dobre v defenzíve. Musím uznať, že sa chlapci veľmi snažili. Dnes to sťažili skutočne dobrému tímu,“ skonštatoval tréner Phil Housley. Jediný gól Tampy vsietil Cory Conacher. Andrej Vasilevskij urobil 32 zákrokov. Floridský tím prišiel o sériu štyroch výhier, no vďaka bodu ako prvý v lige dosiahol na métu 90 bodov.

Pominvilleov víťazný gól:

Hviezdy duelu: 1. J. Pominville (BUF), 2. Ch. Johnson (BUF), 3. A. Vasilevskij (TBL)

St. Louis ukončilo sériu prehier výhrou nad Detroitom

Carter Hutton predviedol 35 zákrokov, Scottie Upshall a Alex Pietrangelo hrajúci svoj 600. duel v kariére skórovali a St. Louis ukončilo sedemzápasovú sériu prehier, keď v stredu porazilo Detroit tesne 2:1. Upshall skóroval prvýkrát od 30. decembra a Blues vyhrali po prvý raz od 9. februára. Hutton si zlepšil bilanciu v posledných deviatich štartoch na 6-2-1, pričom ako jediný ho prekonal Andreas Athanasiou necelé dve minúty pred koncom. Jimmy Howard opustil duel s 23 zákrokmi. Blues majú momentálne rovnaký počet bodov ako Anaheim, ktorý je na pozícii druhej divokej karty Západnej konferencie.

Hviezdy duelu: 1. C. Hutton, 2. A. Pietrangelo, 3. V. Tarasenko (všetci STL)

Colorado opäť vyhralo doma. Zvrátilo duel proti Flames

Nathan MacKinnon a Tyson Barrie zaznamenali po góle a asistencii, aby pomohli Coloradu k výhre 5:2 nad Calgary. Matt Nieto a Nikita Zadorov sa tiež trafili do čierneho, Duncan Siemens pridal poistku do prázdnej brány svojím prvým gólom v NHL. Semion Varlamov kryl 30 striel, aby pomohol Avalanche k 11. domácej výhre z posledných 12 zápasov. Zápas sa pritom nevyvíjal pre domácich najlepšie. Mikael Backlund a Michael Frolík totiž poslali Flames do dvojgólového vedenia. Potom sa však už nikto z hráčov kanadského tímu nepresadil. David Rittich inkasoval štyri góly z 33 striel.


Hviezdy duelu: 1. N. MacKinnon, 2. T. Barrie, 3. S. Varlamov (všetci COL)

Rangers ukončili vo Vancouveri sériu prehier

Rangers strelili tri góly v prvých 13 minútach a John Gilmour vsietil svoj druhý gól v kariére v predĺžení, aby bola sedemzápasová séria prehier minulosťou. New York porazil Vancouver na jeho ľade 6:5. Henrik Lundqvist sa dostal medzi tri hviezdy zápasu napriek piatim inkasovaným gólom. Prezentoval sa totiž až 50 zákrokmi. Dva góly strelil Kevin Hayes, skórovali aj Jimmy Vesey a Mika Zibanejad. Vladislav Namestnikov, ktorého tím získal v deň prestupovej uzávierky, zaznamenal gól a asistenciu. Ďalšia nedávna akvizícia, Ryan Spooner, nazbierala tri asistencie. O góly Canucks sa postarali Bo Horvat, Daniel Sedin, Nikolaj Goldobin a dvojgólový Brock Boeser, ktorý v 60. minúte vynútil predlženie. Jacob Mastrköm inkasoval tri góly z piatich striel, Anders Nilsson následne kryl 19 striel z 22.

Gilmourov víťazný gól:

Hviezdy duelu: 1. B. Boeser (VAN), 2. B. Horvat (VAN), 3. H. Lundqvist (NYR)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
J. Halák (NYI) 23/26 (88,5%) - - - - - - -



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Nemec je najproduktívnejší slovenský obranca medzi nováčikmi od ročníka 2005/06 Bizarný víťazný gól, žiadne podanie rúk. Na toto finále by Montreal rád zabudolSuchoty končili: Štyria Slováci skórovali, len jeden nebodovalAž 14 expertov z 15 sa zhodlo na top favoritovi na Norrisovu trofej Ide do tuhého: Štyri tímy stále bojujú o jednu pozíciu! Bude v play-off druhý Slovák alebo pôjde na MS? NHL chce sťahovanie Coyotes zavŕšiť ešte pred play-off. Podarí sa to?Veľká nádej Canadiens sa pri debute presadila bleskovo. Dočká sa debutu ďalší mladík?Gajan vstúpil do play-off víťazne! Nemec viacbodový Obranca Nashvillu prekonal na poslednú chvíľu rekord NHL!McDavid sa vrátil a prepísal históriu NHL: Vyrovnal sa Gretzkému, Lemieuxovi a Orrovi! + videoO Prezidentskej trofeji je rozhodnuté. Rangers si vytvorili nové klubové rekordy!Canucks sa vráti opora ešte pred play-off!Generálny manažér Panthers sa dočkal povýšenia Černákova gólová bomba, Nemec končí, Slafkovský má už len jednu šancu. Ďalší tím je v play-offSlafkovský to poriadne dramatizuje. Už bude mať len jednu šancu! Až päť hráčov podpísalo v NHL nováčikovské zmluvySlovenský mladík zo zámoria ide zabojovať o MS v Česku i miesto na drafte Medzi hviezdami týždňa je aj Pospíšilov parťák z formácieV minulosti Slafkovského kritizoval, teraz tvrdí: Vyzerá ako oveľa iný hráč Top 5 pozitívnych príbehov Canadiens v sezóne: Na čele je Slafkovský!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies