Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
VGK
1
ANA
1
po 2. tr.
LAK
3
CHI
1
20. 04.
kurzy
CAR
NYI
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Bettman: Finančná situácia Flames je neustále horšia

Komisár NHL Gary Bettman tvrdí, že finančnú situácia tímu Calgary Flames sa stále zhoršuje vzhľadom na to, že hráva v staručkej hale Scotiabank Saddledome. Nie je pritom optimistický, že by sa situácia mohla v dohľadnej dobe zmeniť.

Bettman je momentálne na turné po západnej Kanade a v piatok čelil novinárom v Calgary. Samozrejme, dominantnou témou bola otázka novej arény pre Flames, ktorej výstavba je v nedohľadne.

Ligový komisár nerobil žiadne hrozby mestu, no svojimi slovami nevykreslil povzbudivý obraz v meste. Povedal, že pokiaľ budú Flames pôsobiť v najstaršej aréne v NHL, z finančných problémov sa nedostanú. Súčasná situácia by mohla viesť ku strate konkurencieschopnosti mužstva i k finančnej nestabilite.

„Zvykli byť tímom z hornej desiatky. Calgary je jeden z našich najväčších trhov, ale opäť je problémom aréna,“ povedal Bettman s tým, že kým v minulosti do programu prerozdeľovania hokejových príjmov Flames peniaze vkladali, teraz ich z neho čerpajú.

Starosta mesta Nasheed Nenshi povedal, že návrh Flames na vybudovanie arény v hodnote 500 miliónov amerických dolárov by bolo veľké bremeno pre daňových poplatníkov. Klub zase nesúhlasí s návrhom mesta, aby celú výstavbu financovali oni.

„Nie je tam nič nové, čo by som vám mohol k tomu povedať. Táto aréna je najstaršia v celej lige a nie sú tu žiadne vyhliadky toho, že bude nahradená,“ uzavrel Bettman.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies