Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Video

Patrik Laine sám zariadil triumf Jets čistým hetrikom + video

Winnipeg zdolal v utorok New York Rangers 3:0, ale o všetky góly sa postaral jediný hráč. Patrik Laine zaznamenal prvý čistý hetik v kariére a zaslúžene sa stal prvou hviezdou zápasu v Madison Square Garden.

Devätnásťročný fínsky útočník strelil už štvrtý hetrik v mladej kariére. Stal sa len tretím hráčom v histórii NHL, ktorý to dokázal pred 20. narodeninami. V každej tretine skóroval raz, pričom posledný gól pridal do prázdnej brány.

„Darí sa nám. Vyhrávame a naša formácia hrá naozaj dobre, takže musím byť spokojný,“ povedala po zápase jeho prvá hviezda. K historickému zápisu povedal: „Podľa mňa je to len o šťastí. Je to tak trochu aj tajomstvo, takže nechcem, aby to každý vedel.“

Rodák z Tampere si vytvoril nový osobný rekord s 38 gólmi, ku ktorým v 66 zápasoch sezóny pridal 23 asistencií. Je najlepším strelcom tímu a druhým v lige po Alexovi Ovečkinovi. Už iba štyri body mu chýbajú do kariérneho maxima zo 73 duelov minulého ročníka.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies