Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Hráčska anketa: Chára patrí medzi najobávanejších hráčov

Viac ako 500 hráčov NHL odpovedalo na viac ako 20 otázok v ankete, ktorej výsledky v stredu zverejnila Hráčska asociácia. Odpovediam dominoval Sidney Crosby z Pittsburghu a vo výsledkoch nájdeme aj jedno slovenské meno.

Crosby bol hráči zvolený za víťaza v šiestich kategóriách. Bol označený aj za hráča, proti ktorému sa hrá najťažšie, za najlepšieho tímového hráča i za hráča, ktorého by si respondenti vybrali, ak by potrebovali vyhrať jeden zápas.

Útočník Edmontonu Connor McDavid vyhral dve kategórie – najrýchlejší korčuliar a hráč, okolo ktorého by hráči chceli vyskladať svoj tím. V troch ďalších kategóriách skončil druhý hneď za Crosbym (hráč, proti ktorému sa hrá najťažšie; útočník, proti ktorému sa hrá najťažšie; hráč, ktorého by ste chceli, ak by ste mali vyhrať jeden zápas).

Hráčska asociácia vo výsledkoch zverejňovala len päticu s najväčším počtom hlasov v každej kategórii. Do nej sa v otázke, kto je najtvrdším hráčom ligy, dostal aj slovenský obranca Zdeno Chára. So 4 % skončil tretí za Ryanom Reavesom a Milanom Lucicom.

Článok pokračuje pod reklamou

Témy sa netýkali len súčasnosti. Mali napríklad vybrať najlepších hráčov všetkých čias na každom poste. Najlepším útočníkom sa stal Wayne Gretzky, obrancom Bobby Orr a brankárom Patrick Roy.

Takisto padla otázka, či sú hráči spokojní s bodovým systémom, ktorý sa v NHL používa v súčasnosti, teda aj s formátom „divokých kariet“. Až 77,7 % opýtaných tvrdilo, že im systém vyhovuje.

Kompletné výsledky nájdete na stránke NHLPA. Tú sú víťazi niekoľkých zaujímavých kategórií:

Najrýchlejší korčuliar: Connor McDavid, Edmonton (81 %)
Brankár, ktorému je najťažšie dať gól: Carey Price, Montreal (41 %)
Hráč, proti ktorému sa hrá najťažšie: Sidney Crosby, Pittsburgh (29,9 %)
Útočník, proti ktorému sa hrá najťažšie: Crosby (30,4 %)
Obranca, proti ktorému sa hrá najťažšie: Erik Karlsson, Ottawa (22,1 %)
Najtvrdší hráč Ryan Reaves, Vegas (44,7 %)
Najpodceňovanejší hráč: Nicklas Bäckström, Washington (8,6 %)
Najlepší vzor: Crosby (33 %)
Hráč, okolo ktorého by ste stavali organizáciu: McDavid (48,6 %)
Najlepší tímový hráč: Crosby (16,9 %)
Hráč, ktorého by ste chceli na zápas, ktorý musíte vyhrať: Crosby (43,7 %)
Tréner, pod ktorým by ste chceli hrať: Joel Quenneville, Chicago (16,5 %)
Asistent trénera, z ktorého by bol najlepší hlavný tréner: D.J. Smith, Toronto (8,3 %)
Hráč, z ktorého by bol najlepší tréner: Crosby (5,7 %)
Najlepší rozhodca: Wes McCauley (47,8 %)
Najobľubenejšia hala: Bell Centre, Montreal (24,8 %)
Najlepší ľad: Bell Centre, Montreal (28 %)
Najhorší ľad: BB&T Center, Florida (16,8 %)
Najlepší fanúšikovia: Chicago Blackhawks (30,4 %)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies