Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Gallant dúfal, že dodá Tatarovi trochu sebadôvery

V piatok sa do zostavy Vegas vrátil útočník James Neal. Tréner Gerard Gallant ho zaradil do prvého útoku namiesto toho, v ktorom strávil väčšinu sezóny. Pred zápasom proti Minnesote kormidelník prezradil, že toto rozhodnutie súviselo s Tomášom Tatarom.

Slovenský útočník od svojho príchodu do tímu Golden Knights hral v troch rôznych útokoch, ale najlepšie sa mu darilo v spolupráci s Erikom Haulom a Davidom Perronom. Preto ho v tomto útoku Gallant chcel ponechať, aby mu tak pomohol zvyšovať sebadôveru.

„V posledných pár zápasoch hrali skutočne dobre. Aby som bol férový k Tatarovi, tak mu dávam pár zápasov navyše s týmito chlapcami. Bol presúvaný zostavou hore-dole, z ľavého krídla na pravé. Hral s rôznymi hráčmi, takže toto mu dodá trochu sebadôvery,“ povedal Gallant.

Vegas potrebuje, aby Tatar hral sebavedomo a začal ofenzívne prispievať. V doterajších deviatich zápasoch totiž strelil len jeden gól a pridal len jednu asistenciu. Ideálne sa nedarilo ani Golden Knights, ktorí majú s ním v zostave bilanciu 4-5-0.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies