Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Video

Video: Hviezdny ligový debut Ryana Donata

Len deň po podpise prvej veľkej zmluvy dostal útočník Ryan Donato šancu ukázať sa na najvyššej úrovni. Premiéra v NHL mu vyšla na výbornú, keď skóroval a pridal dve asistencie. Stal sa prvou hviezdou zápasu, ale jeho Boston prehral doma s Columbusom 4:5 po predĺžení.

Dvadsaťjedenročný bostonský rodák strelil prvý gól v zámorskej profilige v 26. minúte, keď vyrovnával stav na 1:1. Potom asistoval pri góloch na 3:1 a 4:4. So šiestimi pokusmi bol druhým najaktívnejším strelcom duelu. Tri body pri debute v NHL nazbieral pred ním v klubovej histórii iba Jarno Kultanen 5. októbra 2000.

„Bola to zábava. Síce sme prehrali, ale myslím si, že zápas mi vyšiel dobre. Bol som nadšený, aj keď po prehre mám zmiešané pocity,“ povedal Donato, najlepší strelec olympijského turnaja v Pjongčangu.

Bruins majú v tejto sezóne už ôsmich hráčov s prvým gólom v NHL. Pred Donatom to dokázali Jake Debrusk, Charlie McAvoy, Anders Bjork, Danton Heinen, Sean Kuraly, Matt Grzelcyk a slovenský útočník Peter Cehlárik.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies