Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Debut Tolvanena v NHL sa posunul po najdlhšom zápase v histórii KHL

Fanúšikovia tímu Nashville Predators si budú musieť počkať o čosi dlhšie na debut nádejného fínskeho útočníka Eeliho Tolvanena v NHL. Jeho tím Jokerit Helsinki si totiž predĺžil pobyt v play-off KHL.


Fínsky klub porazil vo štvrtok moskovské CSKA 2:1 v najdlhšom zápase v celej histórii nadnárodnej ligy. Víťazný gól padol v piatom predĺžení a ukončil duel po 142 minútach a 9 sekundách.

Armádny klub má aj napriek prehre stále bližšie k postupu do tretieho kola. Vedie 3:2 na zápasy a najbližšiu šancu na vyradenie Jokeritu bude mať v sobotu v Helsinkách.

Devätnásťročný Tolvanen sa bude môcť pripojiť k Predators po vypadnutí svojho tímu z bojov o Gagarinov pohár. Mladík sa už nechal počuť, že sa k tímu NHL rád pripojí a o záujme Nashvillu je známe už dlhšie.

Tolvanen ako nováčik očaril v KHL, keď strelil 19 gólov a nazbieral 36 bodov v 49 zápasoch. Prekonal ligový rekord útočníka Washingtonu Jevgenija Kuznecova. Výborné výkony podal aj v drese Fínska na olympiáde, kde v piatich zápasoch zaznamenal deväť bodov. Nashville ho draftoval vlani z 30. miesta.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies