Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
NYI
PIT
01:00info
TBL
TOR
NHL live
03:30info
DAL
STL
04:00info
ARI
EDM
NHL live
17. 04.
kurzy
01:00info
NYI
PIT
01:00info
TBL
TOR
NHL live
03:30info
DAL
STL
04:00info
ARI
EDM
NHL live
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
«

Slováci v NHL

Chicago neočakáva, že by sa k nemu Hossa ešte pripojil

V tejto sezóne sa ukázalo, ako veľmi chýbal Marián Hossa tímu Chicago Blackhawks. A klub z „veterného mesta“ už nepočíta, že by sa k nemu tak skoro znovu pridal. Prakticky tak zhasli nádeje, že by sa ešte niekedy do NHL vrátil.

„Jeho fyzický stav sa nezlepšil, takže teraz nie je žiaden náznak toho, že by mohol hrať v ďalšom ročníku. To je všetko, čo o tom v tomto bode viem. Pravdepodobne budeme mať o tom ešte v nadchádzajúcich týždňoch diskusie, ale jeho zdravotný stav sa nezmenil,“ uviedol generálny manažér Stan Bowman.

Hossa má už 39 rokov, a hoci v minulej sezóne sa prezentoval solídnou formou doplnenou o 45 bodov (26+19), nie je pravdepodobné, že by sa po dvojročnej absencii bol ešte schopný vrátiť už ako štyridsiatnik. Chicago tak musí v lete popracovať aj na tom, aby vykompenzovalo jeho stratu už z dlhodobého hľadiska.

„Pokiaľ ide o štruktúru našej hry, tak ročník začal dobre, ale potom sme neboli takí efektívni ako v minulosti. Hossa bol v tejto oblasti naším lídrom. Vždy bol na správnom mieste. Robil všetko, čo ste od neho chceli. Napádal, hral pozične vo svojom pásme, získaval puky, udržoval si ich. V tomto sme trochu stratili. Jeho odchod mal na to svoj vplyv,“ poznamenal tréner Joel Quenneville.

Bowman tiež v pondelok informoval, že brankár Corey Crawford, ktorý vynechal druhú polovicu sezóny pre následky otrasu mozgu, by sa mal zotaviť včas na to, aby stihol tréningový kemp a úvod novej sezóny.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Vyšli finálne preddraftové rebríčky CSS: Aké pozície v nich obsadili Slováci?Poznáme päť istých sérií prvého kola play-off. Svojich súperov poznajú aj obaja Slováci Hlavný favorit na Vezinovu trofej je vcelku jasný Dvorský a Mešár sa presadili, ale sú na pokraji konca. Repčík zahviezdil a je krok od postupu + video Jenčko ako hviezda duelu pomohol vynútiť rozhodujúci duel, druhý Slovák prispel k postupu! Play-off zažína o pár dní. Ako je na tom kapitán Colorada? Urobili krok späť: Sabres vyhodili hlavného trénera! Bolesti neustúpili: Obranca Montrealu sa rozhodol ukončiť kariéru Fantastické správy pre fanúšikov slovenskej reprezentácie o Jurajovi Slafkovskom!Canadiens si upísali útočníka so slovenskými koreňmi. Islanders obrancu Slafkovský hviezdil a zinkasoval tučný šek. Skóroval aj Tatar, o play-off je rozhodnuté Príprava na MS alebo play-off? O osude Martina Fehérváryho je rozhodnuté! Slafkovský to nakoniec dokázal: Strelil 20. gól, dosiahol 50. bod! + videoAHL: Regenda pri prehre nebodovalNemec je najproduktívnejší slovenský obranca medzi nováčikmi od ročníka 2005/06 Bizarný víťazný gól, žiadne podanie rúk. Na toto finále by Montreal rád zabudolSuchoty končili: Štyria Slováci skórovali, len jeden nebodovalZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies