Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Thornton trénoval a mohol by stihnúť druhý zápas série

Joe Thornton sa v stredu zapojil do kompletného tréningu tímu San Jose Sharks a očakáva, že sa vráti do akcie už v prvom kole play-off, v ktorom jeho tím čelí Anaheimu Ducks.

Tridsaťosemročný kanadský center nehral od 23. januára, keď si zranil v zápase proti Winnipegu pravé koleno. O dva dni neskôr podstúpil operáciu. V prvom zápase play-off hrať nebude, ale potenciálne by mohol už v druhom, ktorý je naplánovaný na sobotu.

„Myslím si, že je to možnosť,“ poznamenal Thornton, ktorý plánoval odcestovať so spoluhráčmi do Anaheimu. „Dúfam, že sa vrátim. Ešte neviem isto kedy, ale dúfam, že v určitom bode série hrať budem. Nechcem sa vrátiť, necítiť sa dobre a znovu nehrať. Musím pri návrate vedieť, že som schopný odohrať 28 zápasov.“

Thornton odohral v minulej sezóne posledné štyri zápasy série proti Edmontonu s dvoma poškodenými väzivami v ľavom kolene. Tentokrát sa chce dať do poriadku, aby bol platný tak ako pred zranením. V 47 dueloch nazbieral slušných 36 bodov za 13 gólov a 23 asistencií.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies