Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Boucher je na tenkom ľade, Ottawa si zrejme voľbu v 1. kole nechá

Generálny manažér tímu Ottawa Senators Pierre Dorion hovoril vo štvrtok o trénerskom zbore i o dôležitom rozhodnutí týkajúcom sa voľby v prvom kole tohtoročného draftu.

Dorion prezradil, že budúcnosť hlavného trénera Guya Bouchera zostáva stále neistá a to platí aj o ostatných členoch trénerského zboru. Ten ešte prejde hodnotením, a tak k rozhodnutiu nedôjde skôr ako koncom apríla. Ak by Boucher zotrval, musel by splniť dve podmienky.

„Chceme do našej základnej zostavy implementovať viac mladších hráčov. A chceme sa viac venovať tréningom. Ak ešte raz budem počuť, že aj odpočinok je zbraň, tak asi zošaliem,“ poznamenal Dorion.

Dorion tiež vyhlásil, že si na 99,9 % udrží prvú draftovú voľbu, ktorú obetoval vo výmene Matta Duchenea. Mala podmienku, že ak Senators budú na drafte vyberať v prvej desiatke, tak si ju budú môcť ponechať a vzdajú sa namiesto nej voľby v prvom kole 2019.

Senators budú mať čas na definitívne rozhodnutie až do draftu, ale vzhľadom na to, že nebudú draftovať horšie ako piati, tak už teraz je zrejmé, že si voľbu ponechajú. Dorion povedal, že by draftovaný hráč dokonca mohol byť súčasťou budúcosezónného mužstva.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies