Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Hlas fanúšikov rozhodol. Kto je najlepším Slovákom tejto sezóny?

Takmer tisíc návštevníkov SlovakNHL.sk rozhodlo v ankete Hlas fanúšikov o tom, kto bol najlepším slovenským hokejistom v NHL v sezóne 2017/18. Voľba bola jednoznačná.

Vyberať sa mohlo len z hráčov, ktorí odohrali minimálne desať zápasov a každý z 986 respondentov mohol označiť len jedného hráča. Do záverečnej trojky sa dostali dvaja útočníci a jeden obranca.

Medzi pomyselných finalistov sa dostali útočník Tomáš Tatar, ktorý si zahral za Detroit i Vegas, útočník Richard Pánik, ktorý hral za Chicago a Arizonu a obranca Zdeno Chára, ktorý je dlhoročným lídrom Bostonu. V akom poradí nakoniec skončili?

Na treťom mieste so značnou stratou skončil Tatar, ktorému odovzdalo hlas 6 percent respondentov. Nie je prekvapením, že prvý neskončil ani Pánik, ktorý zrejme vďaka zlepšeným výkonom v závere sezóny získal 25 percent hlasov.

Článok pokračuje pod reklamou

Aj v tretej sezóne po sebe prvé miesto obsadil veterán. Chára však tentokrát hlasovanie úplne ovládol, keď získal 62 percent hlasov! A musíme skonštatovať, že úplne zaslúžene. V tejto sezóne štyridsaťjedenročnému obrancovi nesiahal nik ani po členky.

Chára doviedol Boston do play-off a takmer aj k divíznemu titulu. V 73 zápasoch si pripísal sedem gólov a 17 asistencií, pričom bol aj naďalej najvyťažovanejším hráčom tímu. V priemere hrával 23 minút na zápas a jeho výkony nabrali opačný smer ako by mnohí očakávali – vzostupný.

V predošlých dvoch ročníkoch našej ankety skončil prvý zakaždým Marián Hossa, ktorý získal 30 a 35 percent. Vlani to bolo len s náskokom jedného percenta pred Pánikom.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies