Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Juniori

Legendárny Roy sa vracia k trénerskému chlebíku

Jozef Struhár  
26.04.2018

Jeden z najlepších brankárov všetkých čias, ikonický Patrick Roy, sa opäť postaví na lavičku ako hlavný tréner. Bude to jeho prvá pracovná skúsenosť v hokeji od odchodu z tímu Colorado Avalanche.

Roy sa stane opäť trénerom juniorského tímu Quebec Remparts z QMJHL, ktorý to oficiálne oznámi na tlačovej konferencii vo štvrtok. Na lavičke nahradí Philippea Bouchera, ktorý rezignoval pred dvoma týždňami. A práve vtedy sa začalo aj špekulovať o jeho návrate.

Päťdesiatdvaročný rodák z Quebec City bol spolumajiteľom, trénerom a generálnym manažérom Remparts od roku 2005 do roku 2013 a doviedol tím aj k prestížnemu Memorial Cupu (2006). Opustil ho, aby sa stal trénerom Colorada v NHL. To pre názorové nezhody opustil v roku 2016.

Roy, ktorý v hráčskej kariére získal štyri Stanleyho poháre, tri Trofeje Conna Smythea či tri Vezinove trofeje, získal za svoju úspešnú premiérovú sezónu v NHL Cenu Jacka Adams.V ďalších dvoch ročníkoch už však tím do play-off nedoviedol.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies