Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Juniori

CHL: Kudrna nazbieral šesť bodov, Puliš sa vrátil do akcie

Ľavý krídelník Andrej Kudrna predbehol Adama Jánošíka a momentálne je naším najproduktívnejším juniorom v CHL. Svoju tohtosezónnu premiéru si odbil Radovan Puliš. Hviezdami minulého týždňa sa v CHL stali Mark Isherwood a brankár Troy Passingham.

OHLOHL (Ontario Hockey League)
Najviac bodov v doterajšom priebehu sezóny nazbieral tím Windsor Spitfires, ktorý má 19 bodov a jednobodový náskok pred Mississauga St. Michael's Majors. Len jediný tím je stále bez prehry v normálnom hracom čase – Kitchener Rangers. Na svojom konte má 17 bodov v 10 zápasoch. V uplynulých siedmich dňoch bodoval zo Slovákov iba Richard Pánik z Windsoru, ktorý si v dvoch zápasoch vylepšil svoje štatistiky o jeden gól.

Najproduktívnejším hráčom je Taylor Hall z Windsoru, ktorý má na svojom konte 28 bodov. Tyler Seguin z tímu Plymouth Whalers, ktorý v produktivite klesol na druhé miesto, je s 15 gólmi stále najlepším strelcom. Richard Pánik si pohoršil o štyri pozície a s 6 bodmi je na 135. pozícii. Najúspešnejším brankárom ligy je Chris Carrozzi z tímu Mississauga. Troy Passingham z Windsoru má na svojom konte najviac víťazstiev – 9.

Slováci v OHL Tím Z G A B TM
Richard Pánik (C) Windsor 11 4 2 6 2
Miroslav Preisinger (C) Sarnia 11 2 3 5 20



QMJHLQMJHL (Quebec Major Junior Hockey League)
Na čele tabuľky QMJHL je s 23 bodmi stále Drummondville. Na ďalších dvoch pozíciách sa s rovnakým počtom bodov tiesnia Sain John a Quebec. Na dne tabuľky je Halifax, ktorý doteraz vyhral len jeden zápas.

Článok pokračuje pod reklamou

Adam Jánošík už nie je najproduktívnejším Slovákom v CHL, ale stále mu patrí prvenstvo medzi Slovákmi v QMJHL. Jeho tím Gatineau je na štvrtom mieste. Radovan Puliš sa vrátil do akcie po tom, čo pauzoval pre zranenie lonovej kosti. Puliš odohral dva zápasy a zaznamenal jednu asistenciu. Pre obnovené zranenie smeruje domov. Všetci štyria krajania si polepšili o jeden bod.

Najproduktívnejším hráčom ligy je stále pravý krídelník Val D’Or Jonathan Hazen s 24 bodmi. Rovnaký počet bodov, no o jeden gól menej, má na svojom konte aj Gabriel Lévesque z Rouyn-Noranda Huskies. Jánošík je siedmym najproduktívnejším obrancom.

Slováci v QMJHL Tím Z G A B TM
Adam Jánošík (O) Gatineau 14 3 9 12 17
Marek Hrivík (ĽK) Moncton 16 4 6 10 0
Tomáš Jurčo (PK) Saint John 15 4 4 8 4
Radovan Puliš (C) Acadie-Barthurst 2 0 1 1 2



WHLWHL (Western Hockey League)
WHL kraľujú dva dvadsaťbodové tímy Calgary Hitman z Centrálnej divízie a Portland Winterhawks z Americkej divízie. Tri-City Americans pokračujú v dobrých výkonoch a už zaknihovali siedme víťazstvo v rade.

Najproduktívnejším hráčom je Brendan Shinnimin z Tri-City, ktorý v 11 zápasoch strelil 10 gólov a pridal 13 asistencií. Na druhej, resp. tretej pozícii sú Willie Coetzee z Red Deer a Brandon Kozun z Calgary, ktorí majú tiež 23 bodov.

Počas uplynulých siedmich dní sa v juniorskej CHL najviac darilo Andrejovi Kudrnovi. Ľavý krídelník tímu Red Deer strelil tri góly a pridal tri asistencie v troch zápasoch. V dvoch z nich bol vyhlásený za druhú hviezdu zápasu. Vďaka šiestich bodom si upevnil pozíciu v bodovaní Slovákov vo WHL a v bodovaní CHL predbehol Adama Jánošíka o dva body.

Z ostatných Slovákov sa presadil len Tomáš Hričina z Reginy, ktorý zaznamenal jednu asistenciu. Strední útočníci Marek Viedenský z Prince George a Milan Kytnár z Vancouveru stále svojim tímom pre zranenia chýbajú. Dalibor Bortňák, rovnako pre zranenie, ešte do sezóny nenastúpil.

Slováci vo WHL Tím Z G A B TM
Andrej Kudrna (ĽK) Red Deer 14 7 7 14 2
Marek Viedenský (C) Prince George 8 2 6 8 16
Tomáš Hričina (ĽK) Regina 14 2 5 7 17
Matej Bene (ĽK) Kamploops 13 0 5 5 9
Milan Kytnár (C) Vancouver 3 0 1 1 2
Dalibor Bortňák (C) Kamploops - - - - -



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies