Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 03.
kurzy
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
«

Juniori

CHL: Janus vyhral ďalší zápas, začali súboje proti Rusom

Andrej Kudrna strelil gól a je neohrozeným lídrom kanadského bodovania Slovákov. Jaroslav Janus zaznamenal ďalšie dva štarty a prvú prehru, no Erie si jeho návrat nevie vynachváliť. Hviezdami minulého týždňa sa v CHL stali Matt Calvert a brankár Calvin Picard.

OHLOHL (Ontario Hockey League)
Windsor Spitfires sa stal prvým tímom, ktorý v sezóne prekonal 40-bodovú hranicu a kraľuje Západnej divízii. Kitchener je s 33 bodmi lídrom Stredozápadnej divízie, Mississauga má 36 bodov a je na čele Centrálne divízie. Novým lídrom Východnej divízie je Kingston, ktorý ma 26 bodov.

V OHL sa pri pohľade na slovenské body opakovala situácia z predchádzajúcich siedmich dní. Z jedného gólu sa tešil Miroslav Preisinger a Richard Pánik nebodoval. Jaroslav Janus urobil z Erie lepší tím a aj napriek jednej prehre podával opäť výborné výkony. Jeho úspešnosť zákrokov vzrástla na 92,4%.

Na čele kanadského bodovania OHL je stále Taylor Hall z Windsoru, ktorý má na svojom konte 45 bodov a strelil 21 gólov, s ktorými je aj na čele poradia strelcov. Richard Pánik, najproduktívnejší Slovák, klesol o ďalších 17 miest na 131. priečku.

Článok pokračuje pod reklamou

Slováci v OHL Tím Z G A B TM
Richard Pánik (C) Windsor 23 4 8 12 8
Miroslav Preisinger (C) Sarnia 23 6 4 10 39

Slováci v OHL Tím Z V P R GAA %
Jaroslav Janus (B) Erie 4 3 1 0 2,75 92,4%



QMJHLQMJHL (Quebec Major Junior Hockey League)
Saint John je s 43 bodmi na prvom mieste ligovej tabuľky a Atlantickej divízie. Drummondville je lídrom Centrálnej divízie, Quebec je na čele Východnej divízie a Rouyn-Noranda kraľuje Západnej divízii.

V quebeckej lige sa z našich nepodarilo bodovať ani jednému z trojice Marek Hrivík, Adam Jánošík, Tomáš Jurčo, ktorí odohrali počas sledovaného obdobia po jednom zápase.

Na čele individuálnych štatistík sa nič nezmenilo. Najproduktívnejším hráčom ligy je 39-bodový Gabriel Lévesque z Rouyn-Noranda. Najlepším strelcom súťaže je Marc-Oliver Vachon z Drummondvillu, ktorý strelil 18 gólov.

Slováci v QMJHL Tím Z G A B TM
Marek Hrivík (ĽK) Moncton 22 5 10 15 2
Adam Jánošík (O) Gatineau 23 4 10 14 19
Tomáš Jurčo (PK) Saint John 22 5 6 11 16
Radovan Puliš (C) Acadie-Barthurst 2 0 1 1 2



WHLWHL (Western Hockey League)
Tím Saskatoon Blades je stále najlepším tímom ligy a s 39 bodmi je na čele Západnej divízie. V Centrálnej je na prvom mieste Calgary, ktoré ma 38 bodov. V Americkej divízii je prvé Tri-City a tím Vancouver Giants je stále lídrom Divízie Britskej Kolumbie.

Andrej Kudrna strelil svoj 12. gól v sezóne a počas uplynulých siedmich dní sa bodovo presadili aj Milan Kytnár a Tomáš Hričina, ktorí zaznamenali po jednej asistencii. Hričina potom pre zranenie vynechal dva zápasy Reginy.

Najproduktívnejším hráčom WHL je stále Brendon Kozun z Calgary, ktorý zaznamenal dva body a na svojom konte ich má už 45. Najlepším strelcom je Cody Eakin z tímu Swift Curren Broncos, ktorý nastrieľal už 22 gólov. Andrej Kudrna je na solídnom 41. mieste.

Slováci vo WHL Tím Z G A B TM
Andrej Kudrna (ĽK) Red Deer 24 12 12 24 6
Marek Viedenský (C) Prince George 19 2 13 15 27
Milan Kytnár (C) Vancouver 16 3 7 10 10
Tomáš Hričina (ĽK) Regina 21 2 7 9 21
Matej Bene (ĽK) Kamploops 21 1 5 6 19
Dalibor Bortňák (C) Kamploops - - - - -



The SUBWAY Super Series 2009
Výbery kanadských hráčov jednotlivých líg sa aj tento rok stretávajú v sérii zápasov s juniorskou reprezentáciou Ruska. V prvých troch stretnutiach sa tešili z víťazstiev kanadskí mladíci. Prvý zápas, hraný 16. novembra, vyhral výber QMJHL 3:1, o dva dni neskôr porazil rovnaký výber Rusov 8:3 a vo štvrtok sa z víťazstva 5:2 tešili hráči z OHL. Ďalšie tri stretnutia sú naplánované vo Windsore, Victorii a v Kelowne. Rusi si zmerajú sily v jednom zápase s tímom OHL a v záverečných dvoch ich preverí aj celok WHL.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovského posledná šancu na vylepšenie rekordov. Dokáže toto len ako tretí Európan? Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Video: Trent Frederic vs. Tanner Jeannot (bitka) Slafkovský umlčal kritikov. Raz bude nebezpečný, hovorí víťaz Stanleyho pohára Guentzel otvorene: Chcel som zostať v PittsburghuNezmysel? Obvinení Hart, Dube a spol. sa spájajú s Ruskom Šialené: Shane Doan sledoval, ako jeho syn pri debute snov prepisuje históriu! + videoTortorella sa ospravedlnil svojmu brankárovi za nedeľnú reakciu Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies