Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Juniori

CHL: Preisinger štvorbodový, Prospect Game bez Slovákov

V poslednom týždni sa v CHL Slovákom príliš nedarilo. Najviac bodov získal Miroslav Preisinger. V stredu sa vo Windsore odohral Top Prospect Game. Hviezdami minulého týždňa sa v CHL stali Taylor Beck a brankár Peter Delmas.

OHLOHL (Ontario Hockey League)
Za posledných sedem dní sa na čele jednotlivých divízií nič nezmenilo. Vo Východnej divízii je na čele Ottawa, lídrom Stredozápadnej divízie je London, v Západnej divízii je na čele stále Windsor a v Centrálnej divízii kraľuje Barrie. Najslabším tímom OHL je Sarnia.

Najproduktívnejší Slovák v OHL Richard Pánik v dvoch zápasoch nedokázal bodovať, naopak Miroslav Preissinger zaknihoval štyri body za štyri asistencie a v produktivite Slovákov sa mu priblížil na rozdiel jediného bodu. Preisinger odohral štyri zápasy.

Tyler Seguin z Plymouthu v uplynulom týždni zabral a opäť sa dostal na čelo kanadského bodovania, v ktorom má už päťbodový náskok pred Taylorom Hallom z Widsoru. Najlepším strelcom je stále Jeff Skinner z Kitcheneru, ktorý strelil 35 gólov. Pánik klesol v bodovaní o 16 miest na 159. pozíciu.

Článok pokračuje pod reklamou

Slováci v OHL Tím Z G A B TM
Richard Pánik (C) Belleville 39 11 10 21 29
Miroslav Preisinger (C) Sarnia 46 10 10 20 49

Slováci v OHL Tím Z V P PP GAA %
Jaroslav Janus (B) Erie 13 7 4 2 2,81 91,8



QMJHLQMJHL (Quebec Major Junior Hockey League)
Saint John, najlepší tím QMJHL, je stále na čele Atlantickej divízie. Zmeny nenastali ani vo Východnej, ktorú vedie Quebec a v Západnej, kde sú lídrom hráči Rouyn-Noranda. Drummondville v Centrálnej divízii kleslo na druhú priečku za Victoriaville.

V Quebecu Slováci vyprodukovali spolu len tri body. Dva za gól a asistenciu zaknihoval Marek Hrivík, ktorý odohral dve stretnutia, a bodoval aj Tomáš Jurčo, ktorý v rovnakom počte zápasov zaznamenal jednu asistenciu.

Lídrom kanadského bodovania je stále Sean Couturier z Drummondvillu, ktorý má na svojom konte 68 bodov. Najlepším strelcom je s 31 gólmi Jacob Legacé z Rouyn-Noranda. Hrivík klesol v bodovaní nováčikov na tretie miesto, celkovo mu v bodovaní patrí 43. miesto.

Slováci v QMJHL Tím Z G A B TM
Marek Hrivík (ĽK) Moncton 46 21 22 43 8
Adam Jánošík (O) Gatineau 42 7 20 27 30
Tomáš Jurčo (PK) Saint John 42 14 11 25 22
Radovan Puliš (C) Acadie-Barthurst 2 0 1 1 2



WHLWHL (Western Hockey League)
Tím Tri-City Americans, ktorý dominuje Americkej divízii, sa počas uplynulého týždňa stal najlepším mužstvom súťaže. Saskatoon je stále lídrom Západnej divízie a Vancouver vedie Divíziu Britskej Kolumbie. V Centrálnej divízii nastala zmena a na prvé miesto sa vrátilo opäť Calgary.

Najviac Slovákov hráva vo WHL, no ani tam to bodovo nebolo najružovejšie. Po jednom góle si na svoje konto pripísali Andrej Kudrna, Dalibor Bortňák a Milan Hričina. Marek Viedenský zaznamenal jednu asistenciu. Zranený Milan Kytnár (rameno) už korčuľoval a do akcie by sa mohol vrátiť už čoskoro.

Craig Cinningham z Vancouveru sa drží na prvom mieste produktivity, na druhé sa dostal už Brandon Kozun z Calgary. Jordan Eberle (Regina) klesol na tretie miesto, no s 35 gólmi je spoločne s Ryanom Howseom (Chilliwack) najlepším strelcom WHL. Kudrna v kanadskom bodovaní klesol na 76. miesto.

Slováci vo WHL Tím Z G A B TM
Andrej Kudrna (ĽK) Red Deer 44 21 18 39 14
Marek Viedenský (C) Saskatoon 36 5 23 28 41
Dalibor Bortňák (C) Kamploops 23 6 14 20 22
Milan Kytnár (C) Vancouver 24 4 11 15 16
Tomáš Hričina (ĽK) Regina 42 7 8 15 27
Matej Bene (ĽK) Kamploops 42 2 8 10 28



Top Prospect Game vyhral Tím Dona Cherryho
Najväčšie talenty CHL sa v stredu vo Windsore stretli, aby dva hviezdne výbery odohrali tohtoročný duel Top Prospekt Game. Z víťazstva 4:2 sa tešil výber vedený Donom Cherrym. Porazené mužstvo viedol Bobby Orr. Slovensko v zápase nemalo svoje zastúpenie, no zúčastnili sa ho dvaja Česi – Petr Straka (Team Orr) a Jakub Čulek (Team Cherry). Najlepším hráčom víťazného mužstva sa stal Taylor Hall, na druhej strane bol vybraný Jeff Skinner. Duel sledovalo takmer 6200 divákov.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies