Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Juniori

CHL: Súhrn druhého kola play-off

V druhom kole play-off Canadian Hockey League sa predstavila pätica Slovákov. Z postupu do ďalších bojov sa radovali Marek Hrivík, Tomáš Jurčo a Milan Kytnár.

OHLOHL (ONTARIO HOCKEY LEAGUE)
V Ontario Hockey League Slovensko zastúpenie nemalo. V druhom kole sa opäť darilo hráčom Barrie, ktorí porazili Brampton hladko 4:0 a v play-off ešte neprehrali. V konferenčnom finále nastúpi proti Barrie tím Mississauga St. Michael's Majors, ktorý v druhom kole porazil Ottawu až po siedmich zápasoch.

Vo finále Západnej konferencie si zmerajú sily Spitfires z Windsoru a Rangers z Kitcheneru. Windsor porazil v druhom kole Plymouth Whalers 4:0 a doteraz vyhral všetky zápasy play-off. „Jazdci“ sa v semifinále stretli s tímom London Knights, ktorý porazili 4:3.

Výsledky druhého kola play-off OHL:
Barrie - Brampton 4:0
Ottawa - Mississauga 3:4
Windsor - Plymouth 4:0
London - Kitchener 3:4



QMJHLQMJHL (QUEBEC MAJOR JUNIOR HOCKEY LEAGUE)
V semifinálových sériách QMJHL sa predstavili traja Slováci - Marek Hrivík, Tomáš Jurčo a Adam Jánošík. Do ďalších bojov sa prebojovali Hrivík a Jurčo. Prvý menovaný postúpil z Monctonom cez tím Rouyn-Noranda Huskies, ktorý porazil 4:1 na zápasy. Hrivík nazbieral dve asistencie.

Článok pokračuje pod reklamou

Sea Dogs, za ktorých hráva Jurčo, sa prebojovali do konferenčného finále po výhre nad Gatienau, za ktorý hral Jánošík. Saint John zdolal Gatineau 4:0 na stretnutia. Sedemnásťročný Jurčo nazbieral v štyroch dueloch päť bodov (3+2). Jánošík zaznamenal tri body (2+1) v troch stretnutiach.

Výsledky druhého kola play-off QMJHL:
Saint John - Gatineau 4:0
Drummondville - Victoriaville 4:1
Quebec - Rimouski 4:1
Royun-Noranda - Moncton 1:4

Tomáš Jurčo (Saint John Sea Dogs): „Do tejto série sme vstupovali s jasným cieľom, keďže proti Gatineau sme vyhrali všetky sezónne zápasy pomerne vysoko. Bol to dosť prijateľný súper, výsledky o tom značili aj v play-off, až na posledný zápas, ktorý bol najvyrovnanejší v sérii (4:2). Som rad, že sa nám to podarilo a už sa sústredíme na ďalšie boje o titul.“

Marek Hrivík (Moncton Wildcats): „Bola to ťažká séria. Nikto nečakal takýto rýchly proces. Hrali sme dobre, najdôležitejšie bolo vyhrať u nich jeden z dvoch prvých zápasov a a potom nás čakali doma tri po sebe. Využili sme druhý mečbal a sme v semifinále.

Adam Jánošík (Gatineau Olympiques:) „Do druhého kola sme išli ako prekvapenie a skúsiť niečo uhrať s najlepším tímom ligy. Zápasy boli dosť ťažké a vyrovnané. Nezodpovedali vôbec výsledkom, ale predsa Saint John potvrdil, že je top tímom. Každú našu chybu potrestali a zaslúžene postúpili do tretieho kola play-off.“

Slováci v QMJHL Tím Z G A B TM
Tomáš Jurčo (PK) Saint John 9 5 7 12 2
Marek Hrivík (ĽK) Moncton 10 2 10 12 8
Adam Jánošík (O) Gatineau 10 5 2 7 4



WHLWHL (WESTERN HOCKEY LEAGUE)
V druhom kole play-off WHL sa predstavili len dvaja Slováci - Marek Viedenský a Milan Kytnár. Z postupu do ďalších bojov sa radoval len Kytnár, ktorý prispel k výhre Vancouveru nad Portlandom (4:2) siedmimi kanadskými bodmi (1+6).

Viedenský hral za Saskatoon, ktorý po šiestich zápasoch prehral s tímom Brandon Wheat Kings. Do bodovania si pripísal taktiež sedem bodov (5+2).

Výsledky druhého kola play-off WHL:
Calgary - Medicine Hat 4:2
Brandon - Saskatoon 4:2
Tri-City - Kelowna 4:1
Vancouver - Portland 4:2

Slováci vo WHL Tím Z G A B TM
Milan Kytnár (C) Vancouver 10 2 9 11 19
Marek Viedenský (C) Saskatoon 10 7 3 10 0
Dalibor Bortňák (C) Kamloops 4 1 2 3 2
Matej Bene (ĽK) Kamploops 4 0 1 1 0
Andrej Kudrna (ĽK) Red Deer 3 0 0 0 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies