Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Sumáre

Predators vyhrali aj tretíkrát, odniesol si to Halák

V NHL sa v noci zo štvrtka na piatok odohralo šesť zápasov, v ktorých sme boli svedkami dvoch veľkých návratov v podaní Simona Gagneho a Mikea Modana. Slovensko malo dvojnásobné zastúpenie - Meszároš nebodoval, Halák prvýkrát prehral.

Jaroslav Halák vo svojom treťom zápase v drese St. Louis zažil premiérovo pocit prehry, keď „bluesmani“ podľahli v Nashville „predátorom“ 3:4. Patric Hornqvist strelil víťazný gól a pridal aj asistenciu, Steve Sullivan sa presadil dvakrát a Cal O'Reilly zaznamenal tri asistencie. Haláka prekonal aj Marcel Goc. Inak slovenský brankár zaznamenal 18 zákrokov. Jeho tím bol aktívnejší a na Andreasa Lindbacka vyslal 35 striel. Švédsky brankár inkasoval len z hokejok Matta D'Agostiniho, T.J. Oshieho a Patrika Berglunda. Predators, ktorí porazili Blues po piaty raz v rade, vyhrali úvodné tri zápasy sezóny po druhýkrát v klubovej histórii.

Andrej Meszároš po prvýkrát od výmeny čelil Tampe Bay a Simon Gagne sa po nej po prvýkrát objavil späť vo Philadelphii. A práve druhý menovaný mal viac dôvodov na radosť. Okrem toho, že Lightning vyhrali 3:2, bol vyhlásený za prvú hviezdu zápasu a v zápase sa dočkal vrúcneho privítania od fanúšikov. Víťazný gól strelil Pavel Kubina, ktorý nadviazal na góly Stevena Stamkosa a Dominica Moorea. Dan Ellis zaznamenal 24 zákrokov a prekonali ho len Nikolaj Žerdev a Danny Briere. Meszároš odohral v zápase 18 minút a zaznamenal jeden mínusový bod.

Mike Fisher otvoril i uzavrel stav zápasu, v ktorom Senators na domácom ľade porazili Hurricanes 3:2. Milan Michálek sa tiež zapísal do streleckej listiny a Brian Elliott zaznamenal 19 zákrokov po tom, čo v prvej tretine nahradil v bráne zraneného Pascala Leclairea. Eric Staal a Sergej Samsonov sa presadili za hostí, Cam Ward zaznamenal 36 zákrokov.

Článok pokračuje pod reklamou

Mikko Koivu strelil dva zo štyroch presilovkových gólov Minnesoty a tá zdolala na domácom ľade Edmonton po 14-krát v rade, tento raz pomerom 4:2. Koivu pridal aj jednu asistenciu a stal sa prvou hviezdou zápasu. Strelecky sa presadili aj Antti Miettinen a Matt Cullen. Niklas Backstrom zastavil 24 striel a proti Oilers vychytal v St. Paul už 12. víťazstvo. Prekonali ho len Dustin Penner a Tom Gilbert. Minnesota vyrovnala maximálnu víťaznú sériu na domácom ľade, keď 14 víťazstiev zaznamenal aj Nashville nad Columbusom.

Hlučné ovácie pri predstavovaní Mikea Modana dojali a možno mu ani tak nebude vadiť, že jeho súčasný tím prehral v mieste, kde strávil 16 sezón. Detroit podľahol Dallasu 1:4, keď sa v priebehu prvých dvoch tretín presadili Brad Richards, Louis Eriksson, Brenden Morrow a James Neal. Jediný gól Red Wings vsietil v tretej tretine Niklas Kronwall. Detroit bol v zápase aktívnejší, no Kari Lehntonen zaznamenal 25 úspešných zákrokov. Na druhej strene, Chris Osgood ich zaknihoval len 11.

Českí hokejisti doviedli Floridu k víťazstvu 3:0 nad Calgary. Tomáš Vokoun vychytal svoje 39. čisté konto v kariére, Radek Dvořák strelil dva góly a Rostislav Olesz nahrával na posledný gól zápasu, ktorý strelil Shawn Matthias. Vokoun musel zastaviť 27 striel, kým jeho tím Miikku Kiprusoffa ohrozil iba 18-krát.

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
Jaroslav Halák (STL) 18/22 - - - - - -
Andrej Meszároš (PHI) 18:07 0 0 0 -1 0 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies