Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Handzuš rozhodol o výhre Kings

V pondelok sa v NHL odohrali tri zápasy a v dueli medzi Minnesotou a Los Angeles bol prvou hviezdou Michal Handzuš, ktorý v piatej sérii samostatných nájazdoch rozhodol o víťazstve. V akcii sa predstavil aj Andrej Meszároš.

Michal Handzuš sa stal prvou hviezdou zápasu po tom, čo rozhodol v samostatných nájazdoch o víťazstve Los Angeles na ľade Minnesoty. V normálnom hracom čase skončil duel nerozhodne 2:2. V prvej polovici prvej tretiny si dvojgólové vedenie vypracovali domáci hráči, ktorí sa tešili z gólov Johna Maddena a Nicka Schultza. Ešte v prvej časti zápasu dokázal znížiť Jarret Stoll a na konci druhej tretiny sa presadil Anže Kopitar, ktorý vyrovnal stav zápasu, ktorý sa už v tretej tretine ani v predĺžení nezmenil. V samostatných nájazdoch sme víťaza spoznali v piatej sérii, kedy mali oba tímy na svojom konte už po dva premenené nájazdy. Prvý išiel Handzuš, ktorý Niklasa Backstroma prekonal. Keď vzápätí Jonathan Quick zastavil pokus Anttiho Miettinena, Kings sa mohli tešiť z piateho víťazstva v posledných šiestich dueloch. Quick k víťazstvu prispel 20 zákrokmi v normálnej hracej dobe, kým jeho náprotivok, Backstrom, čelil 34 strelám. Dvakrát ho ohrozil i Handzuš, ktorý odohral 19 a pol minúty.

V akcii sa v pondelok ukázal aj obranca Andrej Meszároš, ktorý odohral viac ako 19 minút v stretnutí proti Columbusu, v ktorom Flyers neuspeli. Mathieu Garon zastavil 28 striel, Kyle Wilson strelil svoj prvý gól v NHL a Derick Brassard počas presilovky rozhodol o víťazstvu Blue Jackets 2:1. Do tretej tretiny sa vstupovalo za stavu 2:0, a tak sa s výsledkom ešte dalo niečo urobiť. Flyers svojho súpera prestrieľali 12:4, no strelili len jeden gól. Čestný úspech zaknihoval Ville Leino. Tréner hostí Peter Laviolette bol po zápase nahnevaný na výkon svojich zverencov v prvých 40 minútach. Nič sa však nemení na fakte, že „letci“ prehrali v štvrtom zápase z posledných piatich. Meszároš si do štatistík pripísal jeden plusový bod a jednu strelu.

Andrej Kosticyn strelil svoj piaty gól v sezóne v druhej minúte predĺženia, aby rozhodol o víťazstve Montrealu 3:2 nad Phoenixom, ktorý v Bell Centre nevyhral od roku 1996. Carey Price urobil niekoľko kľúčových zákrokov a duel napokon opustil s 27 úspešnými zákrokmi. V normálnej hracej dobe sa strelecky presadil aj zvyšní dvaja členovia prvej formácie – Tomáš Plekanec a Michael Cammalleri. Góly Coyotes vsietili Kyle Turris a Derek Morris. Iľja Bryzgalov zastavil 26 striel Canadiens.

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
Michal Handzuš (LAK) 19:35 0 0 0 0 2 0
Andrej Meszároš (PHI) 19:10 0 0 0 +1 1 0




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
NHL naživo: Začína sa play-off!Tréner vychválil Pospíšila a označil ho za potkana. Slovák si reakciou získal expertaNHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies