Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
«

Sumáre

Flyers vyhrali Pennsylvánske derby, Slováci nebodovali

V šiestich piatkových dueloch NHL sa z výhry radoval len jeden domáci tím. Celkovo nastúpilo päť Slovákov, no ani jeden sa nezapísal do kanadského bodovania.

Na západnom pobreží Spojených štátov amerických nastúpili proti Ducks hráči New Jersey Devils, ktorí nevstúpili do aktuálneho ročníka správnou nohou. Zverenci Johna MacLeana vyhrali z prvých desiatich duelov len dva razy. Tretie víťazstvo zaznamenali proti Anaheimu, ktorý zdolali tesne 2:1. Patrik Eliáš strelil víťazný gól a za Devils skóroval aj Jamie Langenbrunne, ktorý si otvoril v tejto sezóne gólový účet. Jonas Hiller chytil 25 striel. Jeho náprotivok, Martin Brodeur, zlikvidoval 27 striel a prekonať ho dokázal len Jason Blake, ktorý sa presadil v presilovke. V drese „káčerov“ hral aj obranca Ľubomír Višňovský, ktorý strávil na ľade najviac zo všetkých hráčov, ktorí sa predstavili v tomto stretnutí (24:24). Nazbieral jeden bodýček a jednu zblokovanú strelu. Okrem toho sa stal treťou hviezdou zápasu.

Pennsylvánske derby medzi Penguins a Flyers dopadlo lepšie pre Flyers, ktorí vyhrali tesne 3:2. Víťazný gól strelil Claude Giroux, ktorý dal aj prvý gól „letcov“ v zápase. Dan Carcillo skóroval tiež za Philadelphiu, za ktorú chytal Sergej Bobrovskij. Talentovaný gólman chytil 26 striel a nestačil len na strely Krisa Letanga a Tylera Kennedyho. Andrej Meszároš v drese Philadelphie odohral vyše 18 a pol minúty, počas ktorých nazbieral jeden mínusový bod a jeden bodýček. Diváci videli v zápase dve bitky a obe v prvej minúte zápasu.

Dustin Byfuglien strelil 29 sekúnd pred koncom nadstaveného času víťazný gól a Atlanta vyhrala nad Buffalom 4:3. O ďalšie góly Thrashers sa postarali Nik Antropov, Alex Burmistrov a Niclas Bergfors. Tim Connolly, Jordan Leopold a Derek Roy, ktorí poslal osem sekúnd pred koncom 60. minúty zápas do predĺženia, sa presadili za „šable“. Andrej Sekera hral za Sabres takmer dvadsať minút a do štatistík si pripísal jeden mínusový bod, jeden strelecký pokus, tri hity a jednu zblokovanú strelu.

Článok pokračuje pod reklamou

Chicago malo proti Edmontonu takmer dvojnásobnú streleckú prevahu, ale po výsledku 7:4 sa z víťazstva radovali práve „olejári“. Autorom víťazného gólu bol Andrew Cogliano, ktorý skóroval na začiatku druhej tretiny. V prvej dvadsaťminútovke strelilo víťazného mužstvo štyri góly - Taylor Hall, Aleš Hemský, Jordan Eberle a Sam Gagner. V druhej časti hry skóroval Ryan Jones a Sam Gagner uzavrel v 59. minúte strelou do prázdnej brány skóre zápasu. Jonathan Toews, Patrick Kane, Jake Dowell a Patrick Sharp dosiahli presné zásahy „čiernych jastrabov“. Za Chicago nastúpil aj Tomáš Kopecký, ktorý strávil na ľade vyše 17 minút, počas ktorých nazbieral päť mínusových bodov, jeden strelecký pokus a dve zblokované strely.

Hral aj obranca Milan Jurčina, no Islanders podľahli Montrealu 1:3. Víťazný gól dal v 48. minúte Benoit Pouliot a za kanadský klub skórovali aj Tomáš Plekanec a Travis Moen. Alex Auld pomohol Canadiens k víťazstvu 30 úspešnými zákrokmi a dostal len jeden gól, ktorého autorom bol Matt Martin. Dwayne Roloson na opačnej strane chytil 23 striel. Jurčinov ice-time mal hodnotu 10 minút a 45 sekúnd. Získal jeden mínusový bod a jednu zblokovanú strelu.

Rangers nestačili v domácom prostredí na Carolinu, ktorej podľahli tesne 3:4. Erik Cole bol strelcom víťazného gólu a za Hurricanes sa presadili aj Tuomo Ruutu a Jeff Skinner, ktorý prekonal Henrika Lundqvista dvakrát (34/38). Ryan Callahan, Marc Staal a Brandon Dubinsky sa postarali o tri góly, ktoré dostal Cam Ward (40/42).

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
Ľubomír Višňovský (ANA) 24:24 0 0 0 0 0 0
Andrej Meszároš (PHI) 18:34 0 0 0 -1 0 0
Andrej Sekera (BUF) 19:45 0 0 0 -1 1 0
Tomáš Kopecký (CHI) 17:12 0 0 0 -5 1 0
Milan Jurčina (NYI) 10:45 0 0 0 -1 0 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveSlovenský brankár žiaril v súboji s Gajanom, z postupového mečbalu sa teší aj Pekarčík Pohroma pre Canucks: V druhom zápase boli bez opory, zvyšok série je v ohrození! Obranca Bruins utrpel zranenie. Uvidíme ho ešte v play-off? Švajčiarska hviezda Devils podstúpi operáciu. Stihne kemp? Colorado umiestnilo na waiver listinu útočníka Strelil viac gólov ako Dvorský, teraz podpísal zmluvu v NHLSlováci sú po drámach bližšie k MS: Jeden spálil tutovku, druhý bol svedkom zákroku play-off!Ďalšie dve veľké posily Slovenska sú o krok bližšie k MS. V hre je späť aj útočník, ktorý si zahral NHLV AHL začalo prvým zápasom play-offFlyers podpísali novú zmluvu s ruským brankáromFanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies