Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 03.
kurzy
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
«

Sumáre

Handzuš bodoval, Jurčina sa vrátil do akcie

V deviatich zápasoch štvrtkového programu sa predstavilo päť slovenských hokejistov. Do akcie sa po zranení vrátil obranca Milan Jurčina. Bodovať dokázal len Michal Handzuš.

Ako jediný slovenský hokejista sa do kanadského bodovania zapísal vo štvrtok Michal Handzuš, ktorý zaznamenal jednu asistenciu, no netešil sa z víťazstva. Los Angeles cestovalo na svoj zápas do St. Louis, kde podľahlo hráčom Blues 4:6. Víťazný gól domáceho tímu strelil Alex Steen a víťazstvo poistil strelou do prázdnej brány David Backes. Ty Conklin zaznamenal 25 zákrokov a proti Kings zaznamenal svoje šieste víťazstvo v siedmom zápase. Vladimír Sobotka, Brad Winchester a Eric Brewer sa presadili strelecky v druhej tretine. Kým St. Louis vyhralo druhý zápas v posledných deviatich, Kings prehrali druchý raz z posledných šiestich duelov. Ryan Smyth, Anže Kopitar, Wayne Simmonds a Dustin Brown sa tešili z gólov Los Angeles. Handzuš v zápase odohral 19 minút a zaznamenal aj plusový bod a tri strelecké pokusy.

Obranca Milan Jurčina sa po týždňoch nútenej absencie vrátil do akcie a v domácom stretnutí proti Anaheimu odohral v prvom zápase po zranení 13 minút a 19 sekúnd. Na svoje konto si pripísal plusový bod, dve trestné minúty a dve strely na bránu. Tešil sa aj z víťazstva, keď Islanders zdolali Anaheim 3:2. New York si vytvoril trojgólové vedenie v prvej tretine, ktoré už Ducks nedokázali eliminovať. Matt Moulson strelil víťazný gól a presadili sa aj P.A. Parenteau a Blake Comeau. Rick DiPietro sa stal prvou hviezdou zápasu s 30 zákrokmi. Prekonali ho len Joffrey Lupul a Jason Blake. Ľubomír Višňovský ho ohrozil jednou strelou a zaznamenal aj mínusový bod počas svojho času na ľade, ktorý sa vyšplhal až na 29 minút a 34 sekúnd.

Martin Biron inkasoval dva skoré góly, no otriasol sa z nich a v zvyšnom priebehu zaznamenal 33 zákrokov, aby dopomohol Rangers k víťazstvu 4:3 nad Phoenixom, ktoré sa zrodilo po samostatných nájazdoch. Erik Christensen premenil víťazný samostatný nájazd a v normálnej hracej dobe sa z domáceho mužstva presadli Dan Girardi, Brandon Prust a Derek Stepan. Birona prekonali najskôr Raylor Pyatt a Adrian Aucoin, a v druhej tretine Martin Hanzal. V akcii nechýbal ani Marián Gáborík, i keď ten sa do bodovania nezapísal. Počas necelých 21 minút strávených na ľade zaknihoval päť streleckých pokusov.

Článok pokračuje pod reklamou

V Bell Centre sa odohralo divízne derby medzi Montrealom a Bostonom, v ktorom uspel domáci celok. Skóre stretnutia otvoril Michael Cammalleri, ktorý premenil trestné strieľanie po tom, čo bol pri samostatnom úniku zahákovaný Zdenom Chárom. Víťazný gól šiel na konci Briana Giontu a strelecky sa presadili aj Maxim Lapierre a Max Pacioretty. Carey Price zaznamenal 34 zákrokov a trikrát ho neúspešne ohrozil aj Chára. Ten odohral necelých 26 minút a 44 sekúnd, počas ktorých zaknihoval jeden mínusový bod. Z jeho spoluhráčov sa presadili Blake Wheeler, Marc Savard a Milan Lucic. Pre Savarda to bol prvý gól v ročníku. Tim Thomas mal viac práce a zápas opustil s 37 zákrokmi. V strede druhej tretiny sa odohrala aj bitka, ktorej sa nečakane zúčastnil David Krejčí, ktorého súperom bol Cammalleri.

Camovi Wardovi sa v Atlante darí, čo dokázal aj vo štvrtok. Kanadský brankár zaznamenal 45 zákrokov a Carolina zaznamenala tretie víťazstvo v rade, keď porazila Atlantu 3:2 po tom, čo v samostatných nájazdoch premenil ten víťazný Sergej Samsonov. V normálnom hracom čase sa presadili Brandon Sutter a Eric Staal, ktorým sa podarilo vyrovnať z 0:2 na 2:2. Góly Thrashers zaknihovali Evander Kane a Anthony Stewart.

Daniel Alfredsson, Nick Foligno a Chris Kelly sa presadili strelecky a Ottawa využila výhodu neuznaného gólu, aby porazila Minnesotu pomerom 3:1. Kyle Brodziak strelil jediný gól domáceho tímu a mohol ich mať na svojom konte dva, keby mu rozhodcovia uznali gól po tom, čo sa na ľade objavil šiesty hráč Wild. Ak by platil, domáci hráči by viedli 2:1.

Logan Couture strelil gól počas presilovej hry v druhej minúte predĺženia, aby rozhodol o víťazstve San Jose nad Dallasom 4:3. Devin Setoguchi, ktorý sa vrátil po zranení do akcie, sa presadil dvakrát a Torrey Mitchell zaknihoval zostávajúci gól. Góly Dallasu zaznamenali Brenden Morrow, Loui Eriksson a Tom Wandell.

Olli Jokinen zaregistroval gól a dve asistencie a Flames strelili tri góly počas 57 sekúnd, aby pokazili návrat Diona Phaneufa do Calgary a zdolali Toronto pomerom 5:2. Aleš Kotalík strelil svoj prvý gól v sezóne a Mikka Kiprusoff zaznamenal 17 zákrokov. Alex Tanguay, Rene Bourque a Niklas Hagman sa tiež presadili strelecky a Flames vyhrlai dva zápasy v rade. Nikolaj Kulemin a Mikhail Grabovski sa presadili za Maple Leafs.

Linus Omark strelil svoj prvý gól v kariére a pridal dve asistencie, ďalší nováčik Jordan Eberle sa presadil dvakrát a Edmonton porazil pomerom 6:3 Columbus. Strelecky sa presadili aj Dustin Penner, Magnus Paajarvi a Sam Gagner. Taylor Hall zaznamenal tri asistencie. Pre Oilers to bolo šieste víťazstvo v posledných deviatich dueloch. Všetky tri góly Blue Jackets dosiahol Kristian Huselius.

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
Michal Handzuš (LAK) 19:01 0 1 1 +1 3 0
Zdeno Chára (BOS) 26:44 0 0 0 -1 3 0
Marián Gáborík (NYR) 20:45 0 0 0 0 5 0
Milan Jurčina (NYI) 13:19 0 0 0 +1 2 2
Ľubomír Višňovský (ANA) 29:34 0 0 0 -1 1 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Video: Trent Frederic vs. Tanner Jeannot (bitka) Slafkovský umlčal kritikov. Raz bude nebezpečný, hovorí víťaz Stanleyho pohára Guentzel otvorene: Chcel som zostať v PittsburghuNezmysel? Obvinení Hart, Dube a spol. sa spájajú s Ruskom Šialené: Shane Doan sledoval, ako jeho syn pri debute snov prepisuje históriu! + videoTortorella sa ospravedlnil svojmu brankárovi za nedeľnú reakciu Prvý tím v NHL si zaistil play-off. Ako sa vyvíjajú šance Slovákov? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies